KAYSERİ ŞEKER’DEN BÜNYAN’A 10 MİLYON LİRALIK YATIRIM

Okuduğunuz haber
VEDA ETTİLER

KAYA GÖZYAŞLARIYLA

Anasayfa   /    Güncel    /    VEDA ETTİLER

VEDA ETTİLER

Boğazlıyan Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Tayini Çıkan Personele Veda Törenidüzenlendi.

GÜNCEL      27 Temmuz 2021 - 00:09     0

VEDA ETTİLER

Boğazlıyan Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde İnfaz ve Koruma Memuru  olarak görev yapan Ayşe ASLAN GÖKTAŞ’ın Ankara Kızılcahamam Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na tayini çıkması nedeniyle veda yemeği düzenlendi. Veda yemeğine Kurum Müdürü Celil CİHAN ve kurum personeli katıldı.

Yemek sonrasında konuşma yapan Kurum Müdürü Celil CİHAN; "Personelimizin kurumumuza yapmış olduğu hizmetleri nedeniyle kendilerine teşekkür eder, bundan sonraki memuriyet hayatlarında ve özel yaşantılarında başarı ve aileleriyle birlikte mutlu huzurlu bir yaşam diliyorum. Ayrıca bu gün birlik ve beraberlik örneği sergileyerek veda yemeğine katılan tüm personellerimize de kurumumuz ve arkadaşlar adına teşekkür ediyorum" dedi.
Veda yemeği, Kurum Müdürü Celil CİHAN'ın Ankara Kızılcahamam Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na tayini çıkan İnfaz ve Koruma Memuru Ayşe ASLAN GÖKTAŞ 'a plaket takdiminin ardından son buldu.

 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ