GAZİLER MANEVİ BİR DEĞERDİR

Okuduğunuz haber
VATAN SİZLERE MİNNETTAR

ŞEKER GİBİ PROTOKOL

Anasayfa   /    Güncel    /    VATAN SİZLERE MİNNETTAR

VATAN SİZLERE MİNNETTAR

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e Gazi Meclisi tarafından Mareşal Rütbesi ve Gazi Unvanı verilişinin yıldönümü olarak kutlanan Gaziler Günü’nde Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.

GÜNCEL      20 Eylül 2022 - 00:39     0

VATAN SİZLERE MİNNETTAR

 ‘Gaziler Günü’ etkinlikleri saat 10.00’da çelenk sunumu ile başladı ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, günün anlam ve önemini belirten konuşma ile sona erdi.
Çelenk programına Boğazlıyan Kaymakamı AYDIN, Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şahin ve gazilerimiz başta olmak üzere ilçe protokolü katıldı.
 “GAZİLER KAHRAMANLIĞIN TİMSALİDİR”
Günün anlam ve önemine binaen konuşma yapan Kaymakam AYDIN, ‘’TBMM tarafından 19 Eylül 1921 tarihinde Atatürk’e mareşallik rütbesinin ve gazilik unvanının verildiği bu anlamlı gün dolayısıyla başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize minnet ve şükran duygularımızla değerli aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzur dolu bir ömür diliyorum” dedi.


 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ