Sisteme katılanlara 600 lira verilecek

Okuduğunuz haber
TSO’DA SAYISAL TAKOGRAF HİZMETİ

MHP’DEN OSB TEŞEKKÜRÜ

Anasayfa   /    Güncel    /    TSO’DA SAYISAL TAKOGRAF HİZMETİ

TSO’DA SAYISAL TAKOGRAF HİZMETİ

Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, hizmet çeşitliliğinin artırılması kapsamında yaptığı görüşmeler neticesinde; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yetkilendirilerek, üyelerine “Sayısal Takograf” hizmeti de verecek.

GÜNCEL      29 Aralik 2021 - 22:36     0

TSO’DA SAYISAL TAKOGRAF HİZMETİ

Boğazlıyanlıların başka illere bağımlılığını azaltmaya yönelik yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekleyen Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, üyelerine Dijital Ehliyetlerin artık Oda bünyesinde oluşturulan birim tarafından verileceğini müjdeledi.
Sayısal Takograf olarak da bilinen cihazlarda kullanılan Dijital Ehliyet verme hizmetini TSO Başkanı Öcal Öcalan’ın girişimleri ile Boğazlıyan’a getirildi. Ulaştırma sektöründeki Sayısal Takograf kartı hizmeti artık Boğazlıyan’da da verilmeye başlandı.
Boğazlıyan TSO olarak yeni bir hizmeti daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren TSO Başkanı Öcal Öcalan, açıklamasında; Dijital Ehliyetlerin artık Oda tarafından verilebileceğini söyledi.
Boğazlıyan için hizmet sınırlarını sürekli genişletmek için çalıştıklarını aktaran Öcalan, yerel ve uluslararası ticaretin en önemli unsurlarından birini oluşturan karayolu ile uluslararası eşya taşımacılığını kolaylaştırmak amacıyla oluşturulan hükümler gereğince yürürlüğe giren sayısal takograf uygulaması kapsamında tüm ulaştırma sektöründe faaliyet gösteren firmalara ve çalışanlarına Dijital Ehliyet alma zorunluluğunun bulunduğunu hatırlattı.
Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası olarak uzun çalışmalar neticesinde Odanın yetkilendirildiğini kaydeden Öcalan, “Bu çerçevede; Odamızda Sayısal Takograf (Dijital Ehliyet) işlemleri başlamıştır. Üyelerimiz artık Sayısal Takograf (Dijital Ehliyet) hizmetini Odamız bünyesinde almaya başlayacaktır. Odamıza ve üyelerimize hayırlı olsun. Üyelerimize ve bölgemize daha iyi hizmet etmek için çalışan emek veren Yönetim ve Meclis Kurulumuz üyelerimiz, personelimiz ve ilçemiz adına odamızın yetkilendirilmesi sürecinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na ve desteğini ve yardımını bizden hiçbir zaman esirgemeyen TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ