TSO’DA SAYISAL TAKOGRAF HİZMETİ

Okuduğunuz haber
MHP’DEN OSB TEŞEKKÜRÜ

OSB’DE DEV ADIM

Anasayfa   /    Güncel    /    MHP’DEN OSB TEŞEKKÜRÜ

MHP’DEN OSB TEŞEKKÜRÜ

Milliyetçi Hareket Partisi İl ve Boğazlıyan İlçe Teşkilatı, Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ı makamında ziyaret etti.

GÜNCEL      29 Aralik 2021 - 22:37     0

MHP’DEN OSB TEŞEKKÜRÜ

Başkan Coşar’a yapmış olduğu hizmet ve yatırımlardan dolayı teşekkür eden MHP’liler, özellikle Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nde alınan mesafeden dolayı minnettarlıklarını dile getirerek, “İnşallah bölgemizin iş ve aş umudu olacak. Boğazlıyan’ımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Boğazlıyan Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Ankara’da gerçekleştirilen alt yapı yapım işi ihalesinin sonuçlanması sonrası Boğazlıyan’a dönen Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın ilk misafirleri Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe Teşkilat üyeleri oldu.
MHP Yozgat İl Başkan Yardımcısı Ahmet Önen, İlçe Başkanı Selahattin Demiroğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran ve Belediye Meclis Üyesi Hayati Tayfer’i makamında ağırlayan Başkan Gökhan Coşar, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Belediye Başkanlığı sürecinde yapmış olduğu hizmet ve yatırımların yanında, “En büyük hayalim” dediği Organize Sanayi Bölgesi’nin bugüne gelmesinde yaşanan süreci anlatan Başkan Coşar, “Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgemiz Boğazlıyan’ımıza ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Başkan Gökhan Coşar konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü:
"Ben sizlere evimize, evinize hoşgeldiniz diyorum. Çünkü biz birlikte yol arkadaşı dava arkadaşıyız. Milliyetçi Hareket Partisi ve hükümetimizin  birlikte hareket ediyoruz. Aynı pencereden aynı manzaraya bakıp aynı hedeflere yürümek için birlikte yol arkadaşı olduğumuz ve bundan da çok mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum.
Bu değerli ziyaretiniz bizim için çok önemli. Hem hükümet bazında da birlikteyiz, yerel yönetimde de siz kardeşlerimizle omuz omuza birlikte istişare ederek yerelde de kararları ortaklaşa, ortak aklı tahsis ederek almak için biz her zaman hazırız. Boğazlıyan’ımız  için bir arada ne yapılması gerekiyorsa birlikte içinde olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
Başkan Coşar’ın, “Boğazlıyan’ın gelişmişlik ve kalkınmışlık lokomotifi ve miladı” olacak Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluş aşamasının tamamlanmasıyla birlikte alt yapı işlerinin de ihale edilmiş olmasının ilçe ve bölge için büyük adım olduğunu ve bunun mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden MHP Boğazlıyan İlçe Başkanı Selahattin Demiroğlu, “Boğazlıyan için yapacağınız her hizmet bizleri de memnun etmektedir.
Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluş aşamasından günümüze kadar vermiş olduğunuz mücadelenizden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ