BOĞAZLIYAN İYİ’LEŞECEK

Okuduğunuz haber
TEŞEKKÜRLER BAŞKAN COŞAR’A

SİZ VERGİYLE, BİZ HİZMETLE MÜKELLEFİZ

Anasayfa   /    Güncel    /    TEŞEKKÜRLER BAŞKAN COŞAR’A

TEŞEKKÜRLER BAŞKAN COŞAR’A

Boğazlıyan esnaflarından Yasin Öcalan, işyerinin arkasında bulunan ve yıllardır çöplük olarak kullanılan boş alanın Belediye Başkanı Gökhan Coşar tarafından viranelikten adeta gül bahçesine dönüştürülmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

GÜNCEL      28 Subat 2024 - 22:28     0

TEŞEKKÜRLER BAŞKAN COŞAR’A

Başkan Coşar’ın; saygı, sevgi, samimiyet ve tevazu ile yürüttüğü gönül belediyeciliğin en güzel örneklerinden birisini de kendisinin yaşadığını ve Coşar’ın gönüllerde taht kurduğunu belirten Yasin Öcalan, “Boğazlıyan halkının rahatı ve huzuru için gecesini gündüzüne katan emeği geçen herkese özellikle başkanımıza teşekkürü bir borç biliriz” dedi.
Yasin Öcalan, duygu ve düşüncelerini daha sonra şöyle dile getirdi:
“Öncelikle yeni Boğazlıyan’ımızın mimari olan, gönüllere biranda sevgi seli kuran Belediye Başkanımız sayın Gökhan Coşar’a teşekkürü şahsım ve Boğazlıyan halkı için bir borç biliriz. 
Yıllardır çamur deryası olan unutulmuş köhne yer olarak araçların park yeri olarak kullanıldığı çöp konteynırların ortalarda gezip özellikle kasapların kemik atıp sokak köpeklerinin adeta yeri haline geldiği bir alanı Başkanımız sayın Gökan Bey sayesinde adeta evrim geçirmiş şimdilerde ise esnafımızın hem çay ocağı için yer hem de modern temiz çöp alma yeri ayrıca düzenli bir otopark haline getirilmiştir. Boğazlıyan halkının rahatı ve huzuru için gecesini gündüzüne katan emeği geçen herkese özellikle başkanımıza teşekkürü bir borç biliriz.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ