KAYSERİ ŞEKER TÜRKİYE’NİN GURURU

Okuduğunuz haber
ŞİMDİ KİM TUTAR ÇAYIRALAN’I

HURDALAR HİZMETE DÖNÜŞTÜ

Anasayfa   /    Güncel    /    ŞİMDİ KİM TUTAR ÇAYIRALAN’I

ŞİMDİ KİM TUTAR ÇAYIRALAN’I

Çayıralan Belediye Başkanı Ömer Codar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile kardeş olduklarını müjdeledi. Çayıralan’ın sosyal, kültürel ve ekonomik büyüme sağlaması için bu kardeşliğin çok önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Codar, “Çayıralan'ın bütçesi belli. Devasa projelerimiz var. Bu projeleri de hayata geçirmek için desteğe ihtiyacımız var. Söz konusu destekler de kardeşimizden yani İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden gelecek. Bu anlamda kardeş belediye olmamız büyük önem taşıyor” dedi.

GÜNCEL      23 Ekim 2019 - 23:36     0

ŞİMDİ KİM TUTAR ÇAYIRALAN’I

Çayıralan Belediye Başkanı Ömer Codar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile kardeş olduklarını müjdeledi. 
FESTİVALİ FIRSATA ÇEVİRDİ
Ağustos ayında gerçekleştirilen ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı Bal Festivali’nde Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’ya talebini dile getiren Başkan Codar’ın isteği müjdeyle sonuçlandı.
Kılıçdaroğlu’nun talimatı sonrasında harekete geçen Belediyelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla yaptığı görüşme sonrasında alınan kararla Çayıralan Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kardeş şehir olduğu ilan edildi.
ÇAYIRALAN’DA BAYRAM HAVASI
Çayıralan Belediye Başkanı Ömer Codar, Kardeş Belediyecilik anlayışı ile Çayıralan’a yeni tesisler kazandıracak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür etti.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile kardeş belediye olmalarının ilçe açısından önemli olduğunu dile getiren Başkan Codar, Çayıralan'da hayata geçirmeyi planladığımız önemli projelerimiz var. Belediyemizin bütçesi belli. Bu projeleri de hayata geçirmek için desteğe ihtiyacımız var. Söz konusu destekler de kardeşimizden yani İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden gelecek. Bu anlamda kardeş belediye olmamız büyük önem taşıyor" diye konuştu. 
CODAR, İMAMOĞLU’NDAN SÖZ ALMIŞTI
Kardeşin kardeşe gerekli desteği yapacağından emin olduklarını dile getiren Başkan Codar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bu konuda görüşme yaptığını belirterek, “Geçtiğimiz aylarda CHP Genel Merkez tarafından organize edilen ve Afyonkarahisar'da  düzenlenen ‘CHP Belediye Başkanları Çalıştayı’nda İmamoğlu ile görüştüm. Sayın İmamaoğlu'na Çayıralan'ı, belediyemizi, ilçenin konumunu ve belediye olarak ekonomik durumumuzu anlattık. Kendisi de ' Gönlümden geçen inşallah kardeş oluruz' dedi. Bu şekilde kardeş belediye olduk" ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ