ŞİMDİ KİM TUTAR ÇAYIRALAN’I

Okuduğunuz haber
HURDALAR HİZMETE DÖNÜŞTÜ

UZUNLU’DA İKRAMİYE SEVİNCİ

Anasayfa   /    Güncel    /    HURDALAR HİZMETE DÖNÜŞTÜ

HURDALAR HİZMETE DÖNÜŞTÜ

Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, belde de değişim ve gelişim rüzgarları estirmeye devam ediyor. Boğazlıyan’ın en eski ve köklü Belde olmasına karşın, hak ettiği hizmet ve yatırımı alamayan Yenipazar’da adeta yeniden dirilişi sergileyen Başkan Baran, israfı önlemenin yanında, hurdalıktan çıkardığı aracın bakımını yaptırarak Belde halkının hizmetine sundu. 

GÜNCEL      23 Ekim 2019 - 23:37     0

 HURDALAR HİZMETE DÖNÜŞTÜ

Yenipazar Beldesi, Belediye Başkanı Menderes Baran’ın, kararlı, tutarlı, istikrarlı, adaletli ve israfı önleyen yönetim anlayışıyla gelişimin ve değişimin kapılarını aralıyor.
İSRAFTAN TASARRUF ETTİ
Kıt kanaat imkana sahip Belediye bütçesini, gereksiz harcamalara son vererek, israfı ortadan kaldırarak rahatlatan Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, israftan ortaya çıkan geliri, Belde’ye hizmete dönüştürdü.
Eğitim başta olmak üzere beldenin sosyal ve kültürel zenginleşmesine harcayan Başkan Baran, 7 aylık süre zarfından adeta Yenipazar’ın çehresini değiştirdi.
Su sıkıntısı yaşan Belde halkını, ek su takviyeleri yaparak ve akıllı saat uygulaması sonrasında su sorununu ortadan kaldıran Başkan Menderes Baran, önceki gün de hurdaya ayrılmış alet, edevat ve araçlara el attı.
HURDA ARAÇ, HİZMET ARACI OLDU
Daha önce Belediye envanterine kayıtlı olan, ancak atıl vaziyette hurdaya ayırılan transif aracı, hurda niyetine satmak yerine cüzi parayla yeniden tamir ve bakımını yaptıran Belediye Başkanı Baran, hurdayı hizmete dönüştürdü.
Belediye’nin ihtiyaç duyduğu aracı, yüzbinlerce liraya yenisini almak yerine hurdayı yeniden ayağa kaldırıp hizmete sunması, Yenipazar halkının büyük takdirini topladı.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ