ELBAŞI ÖRNEK OLSUN

Okuduğunuz haber
SARIERİKLİ VEDA ETTİ

ELBAŞI: BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Anasayfa   /    Güncel    /    SARIERİKLİ VEDA ETTİ

SARIERİKLİ VEDA ETTİ

4 yıl öncesinde Boğazlıyan Vergi Dairesi Müdürü olarak ilçemize atanan ve bu süre zarfında mükellef ve kurumlar arasında gönül köprüsü kuran Murat Sarıerikli, Boğazlıyan’a veda etti. Samsun ili Havza ilçesi Vergi Dairesi Müdürlüğü görevine atanan Sarıerikli’nin yerine hemşehrimiz Gelir Uzmanı Hüseyin Kaya vekalet edecek.

GÜNCEL      30 Temmuz 2019 - 00:11     0

SARIERİKLİ VEDA ETTİ

Boğazlıyan’da görev yaptığı 4 yıllık görev süresinde mükellefle, halkla ve kurumlarla gönül köprüsü kuran Vergi Dairesi Müdürü Murat Sarıerikli ilçemize veda etti.
Bir süre önce Samsun ili Havza İlçesi Vergi Dairesi Müdürlüğü görevine atanan Sarıerikli, veda ziyaretleri kapsamında Gazetemiz Haber Merkezi’ni ziyaret etti. 
Boğazlıyan ilçesinin hayatında unutamayacağı dostluklar bıraktığını söyleyen Sarıerikli, “Boğazlıyan güzel bir Anadolu şehrimiz. Toplum, vergiyi de devleti de benimsemiş, kabul etmiş. Çok olağanüstü bir sıkıntımız olmadı” dedi.
Havza’ya yolu düşen her Boğazlıyanlı’ya kapısının sonuna kadar açık olduğunu söyleyen Murat Sarıerikli, Boğazlıyan’a dair duygu ve düşüncelerini şu şekilde dile getirdi:
“Görev sürem boyunca ne kurumumuzla, ne mükelleflerle ve ne de diğer kurumlarla hiçbir sıkıntımız olmadı. İşlemlerimizi mevzuat çerçevesinde biz yürütmeye çalıştık. Arkadaşlarımızda, mükelleflerimiz de bizlere yardımcı olmaya çalıştı. 
Boğazlıyan’da 4 yılı aşkın bir süre görev yaptım. Bende hayatımın güzel bir parçası olarak kalacak. İnşallah hayatımda geriye baktığım zaman ilk görev yerimdi başlangıcım güzel oldu, inşallah devamı da güzel olur. Unutmayacağım bir memleketim oldu Boğazlıyan. 
Boğazlıyanlı arkadaşlarımız, tanıdığım tanımadığımız mükelleflerimiz bir gün yolu düşerse herkese kapım açık. İmkanlarım dahilinde sonuna kadar yardımcı olurum. 
İnşallah benden sonra gelen arkadaşlar da mevcut çizgiyi devam ettirir. Bizim işimiz vatandaşa hizmet etmek, onlar da ederler.”
Vergi Dairesi Müdür Murat Sarıerikli’den boşalan görevi yeni müdür atanana kadar Gelir Uzmanı hemşerimiz Hüseyin Kaya vekalet edecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ