TAFLIOĞLU ÇİFTÇİNİN VAZGEÇİLMEZİ

Okuduğunuz haber
PAŞAOĞLU’YA DESTEK ÇIĞ GİBİ

VARLIĞINIZ DAİM OLSUN

Anasayfa   /    Güncel    /    PAŞAOĞLU’YA DESTEK ÇIĞ GİBİ

PAŞAOĞLU’YA DESTEK ÇIĞ GİBİ

Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi başkanlık yarışının güçlü ismi Uğur Paşaoğlu, seçim sonrasında yapacağı hizmetler ve çalışmalar hakkında esnaf ve sanatkarı bilgilendirmeye devam ediyor.

GÜNCEL      21 Aralik 2022 - 23:24     0

PAŞAOĞLU’YA DESTEK ÇIĞ GİBİ

Kullandığı barışçıl dili ve babacan tavırlarıyla esnaftan aldığı desteği her geçen gün artıran Paşaoğlu, verdikleri mücadelenin makam ve hırs kavgası olmadığını belirterek, “Tek amacımız sıkıntı içinde olan esnaflarımıza rahat bir nefes aldırmak ve sağlıklı bir hizmet sunabilmektir” dedi.

22 Ocak 2023 tarihinde yapılacak Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi seçiminde adaylığını açıklayan Uğur Paşaoğlu’ya esnaf ve sanatkarın desteği her geçen gün artıyor.
Bir dönem görev aldığı kooperatifte; esnaf ve sanatkarı güçlendirecek, iş, aş ve istihdam sağlayacak bir çok imkan bulunmasına rağmen yeterince istifade ettirilmediği için aday olduğunu dile getiren Uğur Paşaoğlu, “Benim ne hırsım ne de makam sevdam var. Şartlar ne olursa olsun esnaf ve sanatkarlarımızın kredilerini en kolay biçimde kullandırmak, sıkıntı içinde olan esnaflarımıza rahat bir nefes aldırabilmek için göreve talip olduk” dedi.
Gittiği her yerde sevgi ile karşılanan ve esnafın daima yanında olacaklarını vurgulayan Paşaoğlu, alnının teriyle, elinin emeğiyle Boğazlıyan ekonomisine değer katan esnaf ve sanatkarın desteğini beklediğini söyledi.
DEĞİŞİM ŞART
“Değişim şart diyerek çıktığımız bu yolda bize güvenen destek veren esnaflarımızın hayır duaları ile birlikte onların oylarına talibiz. Birçok arkadaşımız işini gücünü bırakarak, özveri ile çalışması bizim gücümüze güç katıyor” açıklamasında bulundu.
Esnaf ve sanatkarlara yönelik gerçekleştirilen ziyaretleri değerlendiren Paşaoğlu, “Hizmet için çıktığımız bu yolda esnaf ve sanatkarlarımızın bizi bağrına basması bizlere daha da güç veriyor. Kooperatiflerin kuruluş ve varoluş amacının bilincinde olarak değerli esnaf ve sanatkarlarımızın sorun ve isteklerinin farkındayız.
Kooperatif seçimlerine esnaf ve sanatkarlarımızın teveccüh ve takdirine layık olacağına düşündüğümüz bir yönetim oluşturarak akılcı, üretken, şeffaf ve ilkeli bir anlayışla bu güzel hizmete talip olduk. İlçemize yakışır hayallerimizi inşallah hep birlikte gerçekleştireceğiz. Sen, ben değil; biz olarak eserler üreteceğiz” şeklinde konuştu.
KAZANAN ESNAFIMIZ OLACAK
Gittikleri her yerde önce dua sonra destek istediklerini aktaran Paşaoğlu, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi sağladığı kredilerle, ilçe esnafının maddi ve manevi dayanışmasının ve birlikteliğinin en önemli sembolüdür. İşini büyütmek isteyen veya finansal olarak destek isteyen esnaf ve sanatkarımızın en önemli güvencesi kooperatiftir. Bizler de bu anlayışla hareket ederek, esnafımızın her zaman yanında ve destekçisi olacağız.
22 Ocak 2023 tarihinde yapılacak olan Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan seçimli genel kurulunda tüm esnafımızdan rica ediyoruz, gelip oylarını kullanmalarını istiyoruz. Sonuçta kararı verecek olan esnaflarımızdır.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ