BARAN HALKIN İSTEĞİNİ KIRMADI

Okuduğunuz haber
OKULLARI HÜKÜMLÜLER YENİLİYOR

Turhal’da da yüzler gülüyor

Anasayfa   /    Güncel    /    Okulları hükümlüler yeniliyor

Okulları hükümlüler yeniliyor

Denetimli serbestlik yükümlüleri okulların boya badana işlerini yapacak

GÜNCEL      23 Ocak 2019 - 22:24     0

Okulları hükümlüler yeniliyor

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünce ülke genelinde bulunan tüm Denetimli Serbestlik Müdürlüklerindeki haklarında kamu hizmeti cezası bulunan yükümlülerin yarı yıl tatili boyunca okulların boya , tadilat, temizlik vb. hizmetlerinin yerine getirilmesinin sağlanması planlandı   ve  21 Ocak 2019 tarihinde saat 10:30 da Ankara Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesinde Adalet Bakanı Sayın Abdullah Gül ve Milli Eğitim  Bakanı Sayın Ziya Selçuk’un birlikte katılacağı programa eş zamanlı olarak il ve ilçelerde  bulunan Cumhuriyet Başsavcılarında Denetimli Serbestlik Müdürlüklerince  belirlenen okulda yükümlülerin  yapacakları faaliyetlere eşlik etmeleri  talep edildi. 
Bu doğrultuda Boğazlıyan Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’de İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile işbirliği yaparak  8 okulda  yarı yıl tatili boyunca   boya, tadilat, temizlik vb. hizmetlerinin yerine getirilmesi amacıyla kendi yetki alanı çerçevesinde bulunan  ve  haklarında kamu hizmeti cezası olan 15 yükümlüyü  görevlendirdi.   
Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcı V. Alper Karal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek,  Denetimli Serbestlik Müdür V. Murat Önalan tarafından  Cemil Çiçek  Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisesinde görevlendirilen yükümlülerin okulun boya, tadilat, temizlik vb. hizmetlerini yerine getirmeleri çalışmalarını yakından  izledi.  
Yükümlüler okullun  boyanması gereken duvarlarını boyadılar, sınıfları sildiler,  kolidorlarını, wc’lerini  yıkadılar,  bozulmuş olan muslukları değiştirdiler  ve okul bahçesinin temizliğini yaptılar. 
 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ