YENİFAKILI’YA SEVDALI BAŞKAN

Okuduğunuz haber
BARAN HALKIN İSTEĞİNİ KIRMADI

Okulları hükümlüler yeniliyor

Anasayfa   /    Siyaset    /    BARAN HALKIN İSTEĞİNİ KIRMADI

BARAN HALKIN İSTEĞİNİ KIRMADI

Yenipazar Beldesi’nin sevilen simalarından İşadamı Menderes Baran, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Başkan Adayı oldu. Belde halkının MHP’den aday olması için yoğun baskılarına maruz kalan Baran, MHP Genel Merkezi’ne giderek adaylık müracaatını yaptı. Baran’ın aday olması, 31 Mart yerel seçimleri öncesi Yenipazar’da dengeleri değiştirdi.

SİYASET      23 Ocak 2019 - 00:21     0

BARAN HALKIN İSTEĞİNİ KIRMADI

Yenipazarlı İşadamı Menderes Baran, belde halkından gelen yoğun istek ve destekleri sonrası MHP Genel Merkezi’ne giderek adaylık müracaatını yaptı.
Önceki gün iş yerine giden yüzlerce Yenipazarlı hemşerileri, Baran’ı MHP’den aday olması için ikna etmeyi başardı. Hemşerilerinin desteklerini her zaman yanında gören ve 7’sinden 70’ine varıncaya kadar herkesin sevgisini kazanan Baran, Milliyetçi Hareket Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı Ali Akol ile yaptığı telefon görüşmesi sonrasında sevenlerinin beklentisini boşa çıkartmadı. İşadamı Menderes Baran, “Siz değerli hemşerilerimin taleplerini geri çevirmem mümkün değil. Hizmet yarışında ben de varım. Yenipazar beldemize ve sizlere hizmetin en iyisini en güzelini sunmak için çalışacağım” dedi.
Baran’ın aldığı karar sonrasında adeta bayram havası yaşan Yenipazarlılar, Ankara’dan gelen haber sonrasında çifte mutluluk yaşadı. 
Hemşerilerinin destekleri ve ısrarları sonrası Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’ne hareket eden İşadamı Menderes Baran, Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız ile görüştü. Yapılan görüşmeler sonrasında Menderes Baran’ın Milliyetçi Hareket Partisi Yenipazar Belediye Başkan Adaylığı kesinleşti.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ