MAHALLE SAKİNLERİ COŞAR’A DUACI

Okuduğunuz haber
KAZANAN BOĞAZLIYAN OLDU

ŞENER: BİZ DE COŞAR DİYORUZ

Anasayfa   /    Güncel    /    KAZANAN BOĞAZLIYAN OLDU

KAZANAN BOĞAZLIYAN OLDU

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin başarılı İl Genel Meclis Üyelerinden Mukdat Erdem, İktidar partisinin avantajını en iyi kullanan ilçelerden birisinin de Boğazlıyan’ın olduğunu söyledi.

GÜNCEL      20 Mart 2024 - 23:29     0

KAZANAN BOĞAZLIYAN OLDU

5 yıllık görev sürecinde İl Özel İdare’nin kaynakları ile ilçe, belde ve köylerde birçok hizmetlerin geldiğini ve yatırımların yapıldığını anımsatan Erdem, yeni dönemde de gerek Belediye Başkanlığı ve gerekse İl Genel Meclisi üyelikleri seçiminde İktidar Partisi adaylarının seçilmesi Boğazlıyan için büyük avantaj getireceğini söyledi.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi’nde Boğazlıyan İl Genel Meclis Üyesi olarak seçilen Mukdat Erdem, 5 yıllık görev sürecinde İl Özel İdaresi’nin kaynaklarından en fazla Boğazlıyan’ın istifade ettiğini söyledi.
Etkin, kararlı tutumlarla İlçe Merkezi, Belde ve köylerin daha fazla hizmet alması ve yeni yatırımların yapılması için mücadele ettiklerini ve bunda da başarılı olduklarını belirten Erdem, iktidar partisinden olma avantajını en etkin ve en verimli şekilde kullandıklarını dile getirdi.
İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarıyla uyum içerisinde 5 yıl hizmet etme fırsatı yakaladığını, köy muhtarları ile sürekli istişare içerisinde bulunarak istek ve talepleri giderme noktasında gayret sarfettiklerini anımsatan Mukdat Erdem, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi’nde de İktidar Partisi’nin adaylarının seçilmesinin Boğazlıyan’a hizmet yolunda büyük avantaj olacağını vurguladı.
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin bayrağını dün olduğu gibi yarınlarda da zirveye taşımak için çalışacağını ifade eden Erdem, Belediye Başkanı ve Adayı Gökhan Coşar’ın iktidar belediyeciliğini en iyi uygulayanlardan birisi olduğunu söyledi.
Başkan Coşar döneminde Boğazlıyan’da başlayan kalkınma hamlesinin tamamlanması, istikrarın sürmesi, yatırımların devam etmesi için yeniden seçilmesinin önemine değinen Mukdat Erdem, “Benim de desteğim tamdır. Bizler hem dava adamıyız, hem de memleket milliyetçiyiz. Bugün bir çok ile nasip olmayan Organize Sanayi Bölgesi’nin ilçemize kazandırılması hepimiz için bir milattır. Emeği geçenlerden Allah razı olsun diyorum” şeklinde konuştu.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ