GÖNÜLLERİ FETHETTİLER

Okuduğunuz haber
İLK GÜNKÜ AŞKLA HEDEF 2023

KOOPERATİFİN GÜCÜNE GÜÇ KATTIK

Anasayfa   /    Güncel    /    İLK GÜNKÜ AŞKLA HEDEF 2023

İLK GÜNKÜ AŞKLA HEDEF 2023

AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, 2022 yılı istişare ve değerlendirme toplantısının sonuncusunu Boğazlıyan’da yaptı. İlçe Başkanı Osman Düğenci, Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altıntaş, Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit, İl Genel Meclis Üyeleri Mukdat Erdem, Mikayil Demir ve parti teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Başer, teşkilat üyeleri ile birlikte her fırsatta halkın içerisinde olduklarına vurgu yaparak, girilmedik gönül, çalmadık kapı, dokunmadık el bırakmayacaklarını söyledi.

GÜNCEL      26 Aralik 2022 - 23:41     0

İLK GÜNKÜ AŞKLA HEDEF 2023

2022 yılı istişare ve değerlendirme toplantısı yapmak üzere Boğazlıyan’a gelen AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, İlçe Başkanı Osman Düğenci, Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altıntaş, Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit, İl Genel Meclis Üyeleri Mukdat Erdem, Mikayil Demir ve parti teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.
Teşkilat üyeleri ile birlikte her fırsatta halkın içerisinde olduklarına vurgu yapan Başer; girilmedik gönül, çalmadık kapı, dokunmadık el bırakmayacaklarını söyledi.
2023 seçimleri için çalışmaların devam ettiğini dile getiren İl Başkanı Başer, saha çalışmalarına ağırlık verdiklerini vurguladı.
İl ve ilçe teşkilatlarının halkın arasında bulunduğunun altını çizen İl Başkanı Başer, “Hedef 2023 yolunda durmadan yorulmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. İl yönetim kurulu üyelerimiz, Merkez İlçe Başkanımız, Kadın Kolları Başkanımız ve üyelerimizle birlikte esnaf ziyaretlerimizle halkımızı dinliyoruz” diye konuştu.
Gerçekleştirilen ziyaretlerde 2023 seçimlerinin önemine dikkat çeken İl Başkanı Başer, “Bu önem karşısında canla başla çalışan teşkilatımızın her kademesindeki yol arkadaşımız bizim için oldukça kıymetli. El ele, gönül gönüle verip inşallah yine en yüksek oy oranı ile 2023 seçimlerini zaferle taçlandıracağız. 
2023 seçimleri hem ülkemiz için hem de bizim için büyük önem arz ediyor. Her seçim bir öncekinden daha önemli hale geliyor. 2023 seçimlerinde daha önceki seçimlerde çalışarak yükseklere koyduğumuz çıtayı daha da yükseltmenin mücadelesini vereceğiz” şeklinde konuştu.
2023 seçimleri için gece gündüz çalışmalara devam ettiklerini dile getiren İl Başkanı Yusuf Başer, “Girilmedik gönül, çalınmadık kapı bırakmadan çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere vermiş olduğu değeri ve önemi biliyoruz.
Teşkilat çalışmalarımızın yanı sıra vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla bir araya geliyoruz. Gönül köprüler kurmaya devam ediyoruz. Halkımızı dinleyerek, talep ve önerilerini dikkate alıyoruz. Vatandaşımızın, esnafımızın derdi bizim derdimiz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde seçim zaferlerinin yanı sıra büyük badireleri de milletimizin destekleriyle atlattık. Her zaman ifade ettiğimiz gibi biz millete efendi değil hizmetkar olmaya geldik. Çalışmalarımızı da bu minvalde yürütmeye devam edeceğiz” diye konuştu.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ