İLK GÜNKÜ AŞKLA HEDEF 2023

Okuduğunuz haber
KOOPERATİFİN GÜCÜNE GÜÇ KATTIK

SAYIN BAŞER VEKİLDEN DE ÖTE

Anasayfa   /    Güncel    /    KOOPERATİFİN GÜCÜNE GÜÇ KATTIK

KOOPERATİFİN GÜCÜNE GÜÇ KATTIK

Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Nuri Erkoç:

GÜNCEL      26 Aralik 2022 - 23:42     0

KOOPERATİFİN GÜCÜNE GÜÇ KATTIK

2009 yılında esnaf ve sanatkarın takdiri ve teveccühü ile Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Nuri Erkoç, 12 yıllık görev sürecinde Kooperatifi kurumsal kimliğe kavuşturmanın yanında esnaf ve sanatkara verilen kredi desteğini 210 milyon TL’ye çıkardıklarını söyledi. 12 yıl boyunca Kooperatife siyaseti karıştırmadıklarını ve bundan sonra da üyelerin desteğiyle karıştırmayacaklarını belirten Başkan Erkoç, “Bu seçim esnaf ve sanatkarımızın elini vicdanına koyup, 12 yıllık görev süremizi hakkaniyetle değerlendirdikten sonra kararını vereceği seçimdir. Bu seçim üyelerimizin odalarına sahip çıkacağı seçimdir” dedi.

Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Erkoç, görevde bulunduğu 12 yıllık süreci değerlendirdi.
2009 yılında esnaf ve sanatkarın takdiri ve teveccühü ile Başkanlığa seçildiğini anımsatan Erkoç, “Sizlere hizmet etme görevini şahsıma ve yönetim kurulumuzda görev yapan arkadaşlarımıza tevdii ettiğiniz ilk günden itibaren ilkemiz Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlarımıza omuz vermek, kara gün dostu olmak, işini aşını, daha da büyütmesine katkı vermek oldu. Bu ilkelerimizden aradan geçen 12 yılda hiçbir zaman taviz vermedik, vazgeçmedik” dedi.
KOOPERATİFİ KURUMSALLAŞTIRDIK
Görevde bulunduğu süre içerisinde; gayretle, samimiyetle, siyaset karıştırmadan, onun adamı, bunun adamı ayrımına prim vermeden bir fazla esnafımıza, sanatkarımıza nasıl kredi verebiliriz, nasıl darına yetişebiliriz hep bu düşünceyle hareket ettiklerini dile getiren Başkan Nuri Erkoç, “Göreve geldiğimiz yılda 740 olan üye sayımızı bin 800’e yükselterek ilçemizin ekonomisine katkı sağlamanın sevinci ve mutluluğunu yaşamaktayız. Yine aynı şekilde aradan geçen 12 yıllık sürede toplamda Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlarımıza toplamda 210 milyon lira kredi desteği sağladık” şeklinde konuştu.
Esnaf ve sanatkarları temsil edecek bir şekilde hizmet binası kazandırarak kooperatifi kurumsal bir hale getirdiklerini belirten Başkan Erkoç, “Ortaya koyduğumuz çalışmalarda hep genel merkezimiz ve sayın Başkanımız Abdulkadir Akgül beyefendi tarafından takdirle karşılandı” şeklinde konuştu.
“HİÇ BİR ESNAFIMIZA BUGÜN GİT, YARIN GEL DEMEDİK”
Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Erkoç, konu ile ilgili açıklamasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“Esnaf ve sanatkarımızı temsil edecek bir şekilde odamıza hizmet binası kazandırdık. Hiçbir esnafımıza “bugün git, yarın gel” tarzıyla yaklaşmadık. 12 yıl boyunca başka bir işle iştigal etmeden sabah 9’dan akşam 18’e kadar kooperatifimizde esnaf ve sanatkarlarımızla hemhal olduk.
“12 YILLIK SÜREDE ESNAF VE SANATKARIMIZA OMUZ VERDİK”
“2009 yılında siz değerli esnaflarımızın ve sanatkarlarımızın takdiri ve tevecühü ile Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’na seçilerek 12 yıldır hizmet etmenin onurunu ve şerefini yaşamaktayım.
Sizlere hizmet etme görevini şahsıma ve yönetim kurulumuzda görev yapan arkadaşlarımıza tevdii ettiğiniz ilk günden itibaren ilkemiz Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlarımıza omuz vermek, kara gün dostu olmak, işini aşını, daha da büyütmesine katkı vermek oldu. Bu ilkelerimizden aradan geçen 12 yılda hiçbir zaman taviz vermedik, vazgeçmedik. Gayretle, samimiyetle, siyaset karıştırmadan, onun adamı, bunun adamı ayrımına prim vermeden bir fazla esnafımıza, sanatkarımıza nasıl kredi verebiliriz, nasıl darına yetişebiliriz hep bu düşünceyle hareket ettik. 
Göreve geldiğimiz yılda 740 olan üye sayımızı bin 800’e yükselterek ilçemizin ekonomisine katkı sağlamanın sevinci ve mutluluğunu yaşamaktayız. Yine aynı şekilde aradan geçen 12 yıllık sürede toplamda Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlarımıza toplamda 210 milyon lira kredi desteği sağladık.
BOĞAZLIYAN’I BİRİNCİLİĞE TAŞIDIK
Bizim için ömrümüzün sonuna kadar gurur kaynağı olacak bir biçimde Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifimizin kredi gruplamasında hep birinci grupta yer almasını sağladık.
Esnaf ve sanatkarımızı temsil edecek bir şekilde odamıza hizmet binası kazandırdık. Hiçbir esnafımıza “bugün git, yarın gel” tarzıyla yaklaşmadık. 12 yıl boyunca başka bir işle iştigal etmeden sabah 9’dan akşam 18’e kadar kooperatifimizde esnaf ve sanatkarlarımızla hemhal olduk.
Boğazlıyan Nakliyeciler Kooperatifimize üye şoför esnafımızın araçlarını yenilemeleri noktasında büyük gayret göstererek Nakliyeciler Kooperatifimizin tır filosuna kavuşmasının önünü açtık.
Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifimizin kurumlaşması noktasında ortaya koyduğumuz çalışmalarda hep genel merkezimiz ve sayın Başkanımız Abdulkadir Akgül beyefendi tarafından takdirle karşılandı. 
ORTAK PAYDAMIZ BOĞAZLIYAN OLDU
Üyelerimizle etle tırnak olduk ve hep birlikte başardık. Bundan sonra da başarmaya devam edeceğiz. Kooperatifi duygularımızla, siyasi görüşümüzle değil, Boğazlıyan ve Boğazlıyanlılık ortak paydasında yönettik. Hoşgörüyü, empatiyi elden bırakmadık. Üyelerimizin sorununu kendi sorunumuz bildik ve böyle yaklaştık.
12 yıl boyunca odamıza siyaseti karıştırmadık, bundan sonra da üyelerimizin desteğiyle karıştırmayacağız. Üyelerimiz, odamızdan kredi kullanacakları zaman referansları hep kendileri oldu, başka bir “referans” ve “kartvizit” istemedik.
“BU SEÇİM ÜYELERİMİZİN KOOPERATİFE SAHİP ÇIKACAĞI SEÇİMDİR”
Yönetim Kurulumuzda her siyasi görüşten arkadaşımıza yer verdik. Hep birlikte bugüne kadar uyum içerisinde yönettik. Ancak gelinen noktada hiç de gerek olmadığı ve siyaset kokan bir yaklaşımla yeniden esnaf ve sanatkarımızdan güven oyu almak için odamızı siyasete açıp açmamanın kararını vereceği seçimdir. Bu seçim esnaf ve sanatkarımızın elini vicdanına koyup, 12 yıllık görev süremizi hakkaniyetle değerlendirdikten sonra kararını vereceği seçimdir. Bu seçim üyelerimizin odalarına sahip çıkacağı seçimdir. 
Bu duygu ve düşüncelerle tüm esnaf ve sanatkarlarımızı sevgiyle, saygıyla selamlıyor, üyelerimizin vereceği kararın her şeyin üzerinde olduğunu ifade etmek istiyorum. 
Seçimimiz odamıza, esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı olsun. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.”
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ