MHP’nin Sırçalı Adayı Tanış oldu

Okuduğunuz haber
EN ANLAMLI HEDİYE

Öğrenciler merhum öğretmenler için mevlit okudu

Anasayfa   /    Güncel    /    En anlamlı hediye

En anlamlı hediye

Öğretmenlerine LÖSEV sertifikalarını hediye ettiler

GÜNCEL      26 Kasim 2018 - 22:05     0

En anlamlı hediye

Yozgat’ta bir ilköğretim okulu öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenleri Fatma Ulubaş adına LÖSEV’e yaptıkları bağışın sertifikasını hediye ettiler. 
Yozgat Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu 2-B sınıfı öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler günü için öğretmenlerine anlamlı bir hediye sunmak istediler. Bu isteklerini aileleriyle paylaşan öğrenciler, aralarında topladıkları parayla lösemili çocukların tedavisi için çalışma yürüten LÖSEV’e öğretmenleri adına bağış yaptılar. 
Öğretmenleri Fatma Ulubaş’ın öğretmenler gününü kutlamak üzere sınıfa gelen öğrenciler, hediye olarak kendisine üzerinde “Sayın Fatma Ulubaş, Öğretmenler Gününüzü kutlamak için bir çocuğun gülümsemesinden daha değerli hediye bulamayacağımızı düşündük ve sizin adınıza LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı’na bağışta bulunduk. Sizi çok seven öğrencileriniz. 2/B Sınıfı” yazılı LÖSEV Yaşam Sertifikasını verdiler. 
Sertifikayı görünce göz yaşını tutamayan ve konuşmakta güçlük çeken Ulubaş, tüm öğrencilerine ve velilere teşekkür ederek hayatındaki en anlamlı hediyeyi aldığını söyledi. 
 

Etiketler

#Yozgat

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ