Kazanan çiftçi olacak

Okuduğunuz haber
COŞAR 1 MİLYAR’I KOPARDI

ÇİFTÇİ İLLE DE “AKAY” DEDİ

Anasayfa   /    Güncel    /    COŞAR 1 MİLYAR’I KOPARDI

COŞAR 1 MİLYAR’I KOPARDI

Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın yol talebi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’ın tensipleriyle karşılık buldu

GÜNCEL      08 Temmuz 2021 - 01:12     2

COŞAR 1 MİLYAR’I KOPARDI

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, ilçenin yüz yıllık hayallerini bir bir gerçekle buluşturuyor. Organize Sanayi Bölgesi başta olmak üzere; istihdamı artıran, ilçe ekonomisine katkılar sağlayan yatırımların yanı sıra, sosyal ve kültürel alanlarda ufukları geliştiren Başkan Coşar, önceki gün de daha güvenli ve kesintisiz ulaşım için talep ettiği 1 milyar tutarındaki 241 kilometrelik sıcak asfalt talebi, Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay’ın tensipleriyle yatırım programına alındı.

Boğazlıyan ilçesine yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarla Yozgat’ta isminden sıkça söz ettiren Belediye Başkanı Gökhan Coşar, çalışmaya, hizmet üretmeye ve Boğazlıyan’a kazandırmaya devam ediyor.
Göreve seçildiği günden itibaren seçim sürecinde verdiği tüm vaadleri kısa sürede gerçekle buluşturan, Türkiye’de rekor sürede Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulumunu tamamlayan Başkan Coşar, halkın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda yürüttüğü çalışmalarla gönül belediyeciliğini nakış nakış işliyor.
“Olmaz”, “Yapılmaz”, “Yapılamaz”, “Mümkün değil” söylemlerini ortaya koyduğu icraatlarla ters yüz eden Belediye Başkanı Coşar, geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay’ın himayelerinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer’in teşrifleri ile gerçekleştirilen toplantıdaki 1 milyar liralık talebi karşılık buldu.
Boğazlıyan halkının daha güvenli ve kesintisiz ulaşım imkanının sağlanması için Boğazlıyan – Felahiye, Boğazlıyan – Çayıralan, Boğazlıyan Yozgat (Atatürk Yolu) ve Boğazlıyan – Sorgun devlet yolunun programa alınması talebi kabul gördü.
MÜJDEYİ BAŞKAN COŞAR VERDİ
Konu ile ilgili açıklama yapan Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, ilçe adına talep edilen çalışma ve yatırımların olumlu sonuçlanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay Beyefendi’ye, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer’e teşekkür etti.
Başkan Coşar, konu ile ilgili açıklamasını şöyle sürdürdü;
İLÇEMİZE HAYIRLI, UĞURLU OLSUN
“Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay Beyefendi’nin himayelerinde, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu Beyefendi ve Seçim İşleri Başkan Yardımcımız ve Yozgat Milletvekilimiz Sayın Yusuf Başer Beyefendi’nin teşrifleri ile geçtiğimiz ay içerisinde düzenlenen ortak değerlendirmelerde bulunduğumuz Yozgat istişare toplantısında ilçemiz adına talep ettiğimiz çalışmalar ve yatırımlar konusunda önemli ve aynı zamanda olumlu sonuçlar alınmıştır.
 101 milyon TL bedelli 38 km’lik Boğazlıyan – Felahiye yolunun hızlandırılması,
 117 milyon TL bedelli 42 km’lik Boğazlıyan – Çayıralan yolunun hızlandırılması,
 250 milyon TL bedelli 86 km’lik Boğazlıyan – Yozgat İl yolunun (Atatürk Yolu) 2021 ek yatırım programına alınması,
 400 milyon TL bedelli 75 km’lik Boğazlıyan – Sorgun devlet yolu 2021 ek yatırım programına alınmıştır.
Daha güvenli ve kesintisiz bir ulaşım imkanı tesis edecek bu önemli kazanımlar için, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay Beyefendi’ye, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu Beyefendi’ye ve Seçim İşleri Başkan Yardımcımız ve Yozgat Milletvekilimiz Sayın Yusuf Başer Beyefendi’ye ilçemize göstermiş oldukları ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 2 yorum yapılmış.

H.Abdurrahman YAMAN
Tebrik ediyorum emeği geçenlerden Allah razı olsun. Yaparsa Ak Parti yapar, yaparsa hizmet sevdalısı Gökhan Başkan yapar.
3 Yıl önce
Mustafa erciyas
Hayırlı olsun Boğazlıyan li vatandaşlarımıza başkana çalışmalarından dolayı teşekkür ederim özellikle belediye personeli neden Hamza Sağlam bey belediyenin her biriminde özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim böyle güvenilir çalışkan personele ihtiyaç vardır hayırlı günler dilerim
3 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ