ECDADIMIZIN İZİNDE, ÇANAKKALEYE GİDİYORUZ

Okuduğunuz haber
ÇOCUKLAR ZİRVEYE ÇIKTI

Boğazlıyan T Tipi Cezaevi

Anasayfa   /    Güncel    /    ÇOCUKLAR ZİRVEYE ÇIKTI

ÇOCUKLAR ZİRVEYE ÇIKTI

Kaymakam Fatih Okumuş, ilçemizde ikamet eden 30 dezavantajlı çocuğu Erciyes Dağı’na çıkardı

GÜNCEL      19 Subat 2020 - 23:29     0

ÇOCUKLAR ZİRVEYE ÇIKTI

Boğazlıyan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce hazırlanan, “Bir hayale dokun, bir soluk bin nefes” projesi kapsamında; dezevantajlı öğrencilerin hayalleri bir kez daha gerçekle buluşturuldu. 30 öğrenciyle birlikte Erciyes Gezisi düzenleyen Kaymakam Fatih Okumuş,  teleferiğe binip, kızak kayıp, kartopu oynayarak çocukların neşesine neşe kattı.

Göreve başladığı günden itibaren sosyal ve kültürel hizmetlere ağırlık veren Boğazlıyan Kaymakamı Fatih Okumuş, yaklaşık iki yıldır yürütülen “Bir hayale dokun” projesi kapsamında dezavantajlı öğrencileri bir kez daha hayalleri ile buluşturdu.
3294 sayılı kanun kapsamında olan dezavantajlı, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan eşitliği sağlamak adına ve mağduriyetlerinin giderilmesi için hazırlanan proje kapsamında Erciyes Gezisi düzenleyen Boğazlıyan Kaymakamı Fatih Okumuş, çocukları böylesi mutlu bir günde yalnız bırakmadı.
30 kişilik öğrenci grubunin katılım sağladığı gezi turuna İlçe Kaymakamı ve Vakıf Başkanı Fatih Okumuş başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Turan Kaya, Sosyal Hizmetler Müdürü Sevda Şahin katıldı. 
Hayatlarında ilk kez teleferiğe binmenin mutluluğunu yaşayan çocuklar, kızakla kayarak mutluluğun zirvesine ulaştılar. Kayseri’nin meşhur olan sucuk ekmek ikramından sonra gezi turumuz sona erdi.
 Çocuklarımız gezi sonrasında İlçe Kaymakamımız ve Vakıf Başkanı Fatih Okumuş’a gezi programından ve yakın alakasından dolayı teşekkür ettiler.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ