Başer’den Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’a ziyaret

Okuduğunuz haber
ECDADIMIZIN İZİNDE, ÇANAKKALEYE GİDİYORUZ

ÇOCUKLAR ZİRVEYE ÇIKTI

Anasayfa   /    Güncel    /    ECDADIMIZIN İZİNDE, ÇANAKKALEYE GİDİYORUZ

ECDADIMIZIN İZİNDE, ÇANAKKALEYE GİDİYORUZ

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, ilçede ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

GÜNCEL      19 Subat 2020 - 23:28     0

ECDADIMIZIN İZİNDE, ÇANAKKALEYE GİDİYORUZ

Göreve seçildiği günden itibaren; ilçenin gelişip büyümesi noktasında sosyal ve kültürel hizmetlere ağırlık veren Başkan Coşar, Çanakkale Zaferi’nin 105. yıl dönümünü münasebetiyle 150 hanımı Çanakkale’ye gönderecek. Çanakkale yolculuğuna katılmak isteyen hanımların, Boğazlıyan Belediyesi’nde bulunan AK Masa birimine müracaat etmeleri gerekiyor.

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Çanakkale Zaferi’nin 105’inci yıl dönümü münasebetiyle 150 hanımı Çanakkale’ye gönderecek.
Göreve seçildiği günden itibaren sosyal belediyeciliği ön planda tutan, geri kalan 11 aylık sürede Belediye hizmetleriyle ilklere imza atan Başkan Coşar, “Çanakkale Geçilmez” dedirten bir inancın mirasçısı olan ecdadımızın vatan aşkıyla, tarihe altın harflerle yazdığı destansı mücadelenin, Çanakkale Zaferi’nin 105. yıl dönümünü münasebetiyle 150 hanım kardeşim ile birlikte Çanakkale’ye gidiyoruz” dedi.
Çoşar, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Çanakkale gezimize katılmak isteyen hanım kardeşlerimiz için 3 ayrı grup oluşturulacaktır. Her grup 50 kişiden oluşacaktır ve her grubun gezi tarihleri farklı olacaktır. Gezimiz 3 gün sürecek olup, 1 gün Çanakkale konaklamalı olacaktır.
1.Grup:18-21 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
2.Grup:21-24 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
3.Grup:26-29 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
Katılım sağlamak isteyen hanım kardeşlerimizin AK Masa Birimimize başvuruda bulunması ricamız olur.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ