BOĞAZLIYAN POTANSİYELİNİN FARKINDA MI?

Okuduğunuz haber
CHP GENÇLİK KOLLARI KAN TAZELEDİ

TEK TEK BİR BÜTÜN OLMA VAKTİNDEYİZ!

Anasayfa   /    Güncel    /    CHP GENÇLİK KOLLARI KAN TAZELEDİ

CHP GENÇLİK KOLLARI KAN TAZELEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Boğazlıyan Gençlik Kolları’nda Ali Şahin’in istifasından sonra boşta kalan başkanlık görevine Metehan Yaman atandı. 

GÜNCEL      05 Eylül 2019 - 00:07     0

CHP GENÇLİK KOLLARI KAN TAZELEDİ

Genç siyasetçi Metehan Yaman atanmasının ardından yaptığı açıklama da; “Yıllardır çeşitli kademelerinde görev alıp, çatısı altında halk mücadelesi verdiğim partimin Boğazlıyan İlçe Gençlik Örgütü başkanlığına il gençlik örgütü yönetimimizin teveccühü ile genç yönetici arkadaşlarım ile atanmış bulunmaktayım” dedi. 

Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı olarak yapacağımız çalışmaları, Boğazlıyan’da ve ülkemizde, sorumluluğumuzun bilincinde olarak gerçekleştireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu sorumluluk bilincinde çalışmalarımızı en iyi şekilde yerine getireceğiz. 
CHP İlçe Başkanı Ahmet Peker ve Gençlik Kolları yeni yöneticileri, kritik seçimlerde görev almış, bayrağı her zaman omuzlamaktan  geri durmayan gençlik kolları başkanı Ali Şahin’e de teşekkür ederek bundan sonra ki parti çalışmalarında hep beraberiz vurgusunda bulundu.
Devir teslimin sonunda ise hep bir ağızdan;
‘Gençlik CHP’ye  CHP iktidara, herşey çok güzel olacak’ ifadelerinde bulundular.
CHP Boğazlıyan Gençlik Kolları ise şu isimlerden oluşuyor.
Metehan Yaman Başkan
YÖNETİM KURULU ÜYELERİ:
Serhat Eroğlu , Halil İbrahim Yalçın, Mehmet Ali Ünal , Samet Çay, Kemal Özkan, Mertcan Sezer

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ