KREDİ TAKSİTLERİ 3 AY ERTELENECEK

Okuduğunuz haber
BİLSEM’LE ‘KORONA’CAK

TAFLIOĞLU SORUNLARI ANLATTI

Anasayfa   /    Güncel    /    BİLSEM’LE ‘KORONA’CAK

BİLSEM’LE ‘KORONA’CAK

Boğazlıyan Devlet Hastanesi yoğun bakın ünitesi çalışanları BİLSEM’LE ‘KORONA’CAK

GÜNCEL      26 Mart 2020 - 00:03     0

BİLSEM’LE ‘KORONA’CAK

Boğazlıyan Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM), sağlık çalışanları için yüz koruyucu siper üretimine başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, “Yüz koruyucu siperin üretilmesi için BİLSEM ve Gençlik Merkezi’nde gerekli tasarım çalışmaları yapılarak ve altyapı destekleri sağlanmış, 3-D yazıcılarla yüz koruyucu siper prototip üretiminin yapımına başlanılmıştır. Bu üretim sürecinde yaklaşık 2 saatte 1 yüz koruyucu siper üretilmektedir” dedi.

Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, Bilim ve Sanat Merkezi ve Gençlik Merkezi işbirliği ile sağlık çalışanları tarafından kullanılan yüz koruyucu siper üretimine başlanıldığını duyurdu.
Koronavirüs önlemlerine katkı amacıyla BİLSEM ve Gençlik Merkezi’nin de üretim sürecine dahil edildiğini belirten Şimşek, “Yüz koruyucu siperin üretilmesi için BİLSEM ve Gençlik Merkezi’nde gerekli tasarım çalışmaları yapılarak ve altyapı destekleri sağlanmış, 3-D yazıcılarla yüz koruyucu siper prototip üretiminin yapımına başlanılmıştır. Bu üretim sürecinde yaklaşık 2 saatte 1 yüz koruyucu siper üretilmektedir” dedi.
BİLSEM ve Gençlik Merkezi tarafından üretilen yüz koruyucu siperlerin bu süreçte fedakarca çalışan Boğazlıyan Devlet Hastanesi personeline ücretsiz ulaştırılacağını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Sürece katkı veren İlçe Kaymakamımız sayın Fatih Okumuş Beyefendiye,İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Yusuf Yazıcı’ya, BİLSEM Müdürü Duran Akdoğan, Müdür Yardımcısı Şerafettin Uçar’a, Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Akınol başta olmak üzere üretimde görev alan öğretmenlerimize en içten şükranlarımı sunuyorum."


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ