HERYERDE ZORLUASLAN VAR

Okuduğunuz haber
BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDA 9 PARTİ İL GENEL’DE 17 PARTİ YARIŞACAK

BEYOĞLU UNLU MAMULLERİ’NE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Anasayfa   /    Güncel    /    BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDA 9 PARTİ İL GENEL’DE 17 PARTİ YARIŞACAK

BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDA 9 PARTİ İL GENEL’DE 17 PARTİ YARIŞACAK

Boğazlıyan İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Boğazlıyan ilçesinde belediye başkanlığı, belediye meclis asıl ve yedek üyeliği, kontenjan ile il genel meclis asıl ve yedek üyeliğine ilişkin kesin aday listesini ilan etti. Buna göre 9 parti belediye başkanlığı ve meclis üyelikleri, 17 parti ise il genel meclis üyeliği için yarışacak.

GÜNCEL      06 Mart 2024 - 22:47     0

 BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDA 9 PARTİ  İL GENEL’DE 17 PARTİ YARIŞACAK

Boğazlıyan İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı, Boğazlıyan İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Boğazlıyan ilçesinde belediye başkanlığı, belediye meclis asıl ve yedek üyeliği, kontenjan ile il genel meclis asıl ve yedek üyeliğine ilişkin kesin aday listesini ilan etti.
9 PARTİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN YARIŞACAK    
Adalet ve Kalkınma Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, İYİ Parti, Yeniden Refah Partisi, Zafer Partisi, Saadet Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi ve Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi, belediye başkanlığı, belediye meclis asıl ve yedek üyeliği, kontenjan adaylarını çıkardı.
İL GENEL MECLİSİ’NDE 17 PARTİ’NİN ADAYI VAR
Adalet ve Kalkınma Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, İYİ Parti, Yeniden Refah Partisi, Zafer Partisi, Saadet Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi ve Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi, Büyük Birlik Partisi, Demokratik Sol Parti, Demokrasi ve Atılım Partisi, Demokrat Parti, Hür Dava Partisi, Millet Partisi, Türkiye İşçi Partisi ve Vatan Partisi İl Genel Meclisi Üyeliği’nde yarışacaklar.
BELEDİYE BAŞKAN ADAYI LİSTESİ
Adalet ve Kalkınma Partisi :
Gökhan COŞAR
Cumhuriyet Halk Partisi : Sinan BUDAK
Milliyetçi Hareket Partisi : Celalettin ÖZTÜRK
İYİ Parti : Baki ŞAHİN
Yeniden Refah Partisi : Nafiz BAYER
Zafer Partisi : Deniz ALTINTAŞ
Saadet Partisi : Fatih DEMİR
Bağımsız Türkiye Partisi : Nurettin ÖCALAN
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi : Şervin ÖZVİRAN
 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ