BAYRAMLAR MÜSTESNA GÜNLERDİR

Okuduğunuz haber
BAYRAMLAR KAYNAŞMA VESİLESİ

SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN PROTESTO

Anasayfa   /    Güncel    /    BAYRAMLAR KAYNAŞMA VESİLESİ

BAYRAMLAR KAYNAŞMA VESİLESİ

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, "İnsanlarımızın birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren, toplumsal paylaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı mübarek Kurban Bayramı'nı hep birlikte coşku içerisinde karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz" dedi. 

GÜNCEL      07 Temmuz 2022 - 20:17     0

BAYRAMLAR KAYNAŞMA VESİLESİ

Kurban Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajında bayramın ilçemize ve ülkemize huzur ve mutluluk getirmesi dilediğinde bulunan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, dini bayramlarımızın ikincisi olan Kurban Bayramı'nı fırsat bilip kardeşlik bağlarının kuvvetlendirilmesi gerektiğini vurguladı. 
Tüm Boğazlıyan halkının Kurban Bayramını gönülden tebrik eden Başkan Coşar, (yazılı açıklamasına) şöyle devam etti.
"İnsanlarımızın birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren, toplumsal paylaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı mübarek Kurban Bayramı'nı hep birlikte coşku içerisinde karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz.
Bayramlar yardımlaşma, dayanışma, paylaşma ve geleceğe güvenle bakma günleridir. Bayramlar milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin yaşandığı, birlik ve beraberliğin kuvvetlendiği günlerdir. Manevi duyguların en yoğun şekilde yaşandığı, hoşgörünün, yardımlaşmanın, sevgi ve saygının ön plana çıktığı bayram günlerini adına yakışır bir şekilde geçirmeliyiz."
Kurban Bayramı ülkemizde birlik ve beraberliğimize vesile olsun. Bu duygular içerisinde, Boğazlıyan halkının mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bayramın İslam âlemi başta olmak üzere bütün dünyaya huzur, barış ve mutluluk getirmesi temenni ediyorum" açıklamasında bulundu.
Haber Merkezi

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ