BOZDAĞ GAZETECİLERLE BULUŞTU

Okuduğunuz haber
BAYRAMLAR MÜSTESNA GÜNLERDİR

BAYRAMLAR KAYNAŞMA VESİLESİ

Anasayfa   /    Güncel    /    BAYRAMLAR MÜSTESNA GÜNLERDİR

BAYRAMLAR MÜSTESNA GÜNLERDİR

Boğazlıyan Kaymakamı Recep Aydın, "Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, Kurban Bayramı'nı hep birlikte karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz" dedi.

GÜNCEL      07 Temmuz 2022 - 20:16     0

BAYRAMLAR MÜSTESNA GÜNLERDİR

9 Temmuz 2022 günü kutlanacak olan Kurban Bayramı dolayısıyla bir açıklama yapan Kaymakam Aydın, "Asırlardır bizleri birbirine bağlayan manevi unsurlardan birisi olan Kurban Bayramı'nın aziz Boğazlıyanların geleceğe daha güvenle bakmasına vesile olması dileği ile başta bütün Boğazlıyanlıların, kamu ve özel kuruluşlardaki her kademedeki mesai arkadaşlarımın, aile bireylerinin, sivil toplum kuruluşlarının, siyasi parti temsilcilerinin bayramlarını yürekten kutluyor, bayramın ülkemiz ve tüm insanlığın barış, sûkun ve huzuruna, vesile olmasını temenni ediyorum." şeklinde konuştu.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ