SİZ VERGİYLE, BİZ HİZMETLE MÜKELLEFİZ

Okuduğunuz haber
BAŞER’DEN SORGUN’A SU MÜJDESİ

Gereksiz meşgul etmeyin

Anasayfa   /    Güncel    /    Başer’den Sorgun’a su müjdesi

Başer’den Sorgun’a su müjdesi

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Sorgun Sarıhamzalı Göletinde Mart ayında su tutulmasına başlanılacağını belirterek, Sorgun’un su sıkıntısının kalmayacağını söyledi.

GÜNCEL      24 Subat 2022 - 00:26     0

Başer’den Sorgun’a su müjdesi

İlde yapılan ve yapımı devam eden baraj ve gölet inşaat çalışmalarını yakın takibe alan ve biran önce tamamlanması için süreci takip eden Milletvekili Yusuf Başer, Sorgun  Sarıhamzalı Göletinin faaliyete geçmesi ile ilçenin 50 yıllık su ihtiyacının karşılanacağını ifade etti.
Miletvekili Başer, “ Göletimizde su tutmaya başlıyoruz. Sorgunumuzun içme suyu sıkıntısı kalmayacak. Sorgunumuzun 50 yıllık içme suyu ihtiyacını karşılayacak Sarıhamzalı Göleti’nde Mart ayında su tutmaya başlıyoruz. Yapımı tamamlanan Sorgun Sarıhamzalı Göleti 21 milyon m3 depolama hacmi ile 1112 ha tarim arazisini sulayacak ayrıca Sorgun ilçe merkezinin 50 yıllık içme suyu ihtiyacını karşılayacaktır. Sulama inşaatının ihalesini de yakında yapıyoruz.
Sorgunumuza hayırlı olsun.” diye konuştu.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ