MANYAS GÖREVE BAŞLADI

Okuduğunuz haber
SİZ VERGİYLE, BİZ HİZMETLE MÜKELLEFİZ

Başer’den Sorgun’a su müjdesi

Anasayfa   /    Güncel    /    SİZ VERGİYLE, BİZ HİZMETLE MÜKELLEFİZ

SİZ VERGİYLE, BİZ HİZMETLE MÜKELLEFİZ

21 – 27 Şubat tarihleri arasında kutlanacak Vergi Haftası etkinlikleri dün başladı

GÜNCEL      21 Subat 2022 - 23:57     0

SİZ VERGİYLE, BİZ HİZMETLE MÜKELLEFİZ

Boğazlıyan Kaymakamı Recep Aydın, "Vergi Haftası" nedeniyle Boğazlıyan Vergi Dairesi Müdür V. Mesut Asal ve Vergi Dairesi personellerini makamında kabul etti. Ziyarette konuşan Kaymakam Aydın, verginin geleceğimizin inşasında önemli bir etken olduğunu vurguladı.

Bu yıl "Siz Vergiyle Biz Hizmetle Mükellefiz" sloganıyla 33'üncü kez kutlanacak Vergi Haftası kapsamında 21-27 Şubat'ta çeşitli etkinlikler düzenlenecek.
Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Boğazlıyan Vergi Dairesi Müdürü V. Mesut ASAL ve Vergi Dairesi personelleri Kaymakam Recep AYDIN’ı makamında ziyaret etti.
Vergi Haftası münasebetiyle, vergi dairesi personeline çalışmalarında başarılar dileyen ve haftalarını kutlayan Kaymakamımız AYDIN, verginin önemine dikkat çekerek, ödenen vergilerin tekrar hizmet olarak vatandaşa yansıdığını ifade etti.
Devletin vatandaşlarına hizmetleri vergilerden elde ettikleri gelirlerle yaptığını belirten Kaymakam AYDIN, “Vergi vermek vatandaşlık görevidir. Görev ve sorumluluklar ile haklar birlikte değerlendirilmesi gereken hususlardır.” ifadelerini kullandı.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ