KURTLAR SAHAYA İNDİ!

Okuduğunuz haber
UZUNLU ELBAŞI’YLA ÇOK ŞANSLI

Bozdağ yeniden Adalet Bakanı

Anasayfa   /    Güncel    /    UZUNLU ELBAŞI’YLA ÇOK ŞANSLI

UZUNLU ELBAŞI’YLA ÇOK ŞANSLI

Yoğun kar yağışıyla birlikte yol açma çalışmasına katılan Başkan Elbaşı, Belde’deki yaşlı ve engelli vatandaşların da ihtiyaçlarını karşıladı.

GÜNCEL      26 Ocak 2022 - 23:33     0

UZUNLU ELBAŞI’YLA ÇOK ŞANSLI

Son bir haftadır etkisini artırarak sürdüren kar yağışına karşı tüm tedbir ve önlemlerini alan Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, araç parkında bulunan tüm araçları ve belediye personelini seferber ederek, olası yaşanacak mağduriyetlerin önüne geçti. Başkan Elbaşı, Belde’de bulunan yaşlı ve engelli vatandaşlar başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerini de sık sık ziyaret ederek, ihtiyaçlarını karşılayan hayır dualarını aldı.

Beldeler arasında en büyük araç parkına sahip bulunan Uzunlu Belediyesi, yoğun ve etkili kar yağışına karşı tüm ekip ve ekipmanları sahaya sürürek yaşanabilecek mağduriyetleri önledi.
Göreve seçildiği günden itibaren ortaya koyduğu performansla “halkın içinde, halkın Başkanı” iltifatlarına mazhar olan Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, kar yağışıyla birlikte Belde’de açılmadık yol bırakmadı.
Zaman zaman ekiplerle birlikte çalışmalara katılan, ikramlarda bulunan Başkan Elbaşı, Uzunlu’da bulunan engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşları da unutmadı.
Her birbirini ayrı ayrı ziyaret ederek ihtiyaçlarını ve taleplerini yerine getiren Başkan Okan Yaşar Elbaşı, bir kez daha halkın gönlünde taht kurmasını bildi.
Günlerdir kar yağışının etkili olduğu Uzunlu’da her sabah evinden çıkamayan hasta, yaşlı ve engelli vatandaşları tek tek ziyaret ederek, ekmek başta olmak üzere  ihtiyaçlarını elleriyle taşıdığı poşetlerle karşılayan Başkan Elbaşı, konuk olduğu evlerde belde sakinleriyle tek tek sohbet ederek, "Göreve geldiğim günden bu güne hiç bir hemşerimi ötekileştirmeden eşit davrandım ve her iyi günlerinde kötü günlerinde canla başla koştum görevde olduğum sürece her koşulda bu anlayışla devam edeceğim" dedi. 
Ayrıca Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı; Kimse üşümesin diye ihtiyaç sahibi yetişkin erkek 100 kişiye kışlık mont dağıttıklarını belirterek, erzak dağıtımına devam ettiklerini belirtti. 
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ