ORHUN YAZITLARI’NDAN HEDİYE

Okuduğunuz haber
ŞAMPİYON KAYMAKAM KEMAL BEY

CUMHURİYET BİLİMİN ÖNCÜSÜ

Anasayfa   /    Güncel    /    ŞAMPİYON KAYMAKAM KEMAL BEY

ŞAMPİYON KAYMAKAM KEMAL BEY

Milli Şehit Kaymakam Mehmet Kemal Bey'in şehadetinin 100’üncü yılı anısına kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütleri arası voleybol turnuvası düzenlendi.

GÜNCEL      30 Nisan 2019 - 00:06     0

ŞAMPİYON KAYMAKAM KEMAL BEY

Boğazlıyan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuvaya 10 takım katıldı.
Turnuva sonucunda Milli Şehit Kaymakam Kemal Bey Anadolu Lisesi Şampiyon olurken , 2. Çalapverdi Şehit Mehmet Muratdağı Ortaokulu, Üçüncülüğü Meslek Yüksek Okulu ile Şehit Seyit Yalçın Ortaokulu oldu. Fair Play ödülünü ise Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü aldı.
Turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür eden Kaymakam SİNANOĞLU, "bu turnuva vesilesiyle bir kez daha Milli Şehit Kaymakam Kemal Beyi rahmetle anıyoruz. Boğazlıyan’dan milletimize atılan iftirayı, sözde soykırım iddialarını, reddediyoruz. Milletimizin tarih önünde başı dik alnı açıktır" dedi.
Boğazlıyan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ömer Aynalı; "Turnuvaya vermiş olduğu destekten dolaya Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu’na, Boğazlıyan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü personellerine, turnuvayı yöneten hakemlere, turnuvaya katılan sporculara ve seyircilere teşekkür ederim" dedi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ