Karayolları 6. Bölge Müdürlüğü

Okuduğunuz haber
ÖĞRETMENEVİ ÇITAYI ÇOK YÜKSELTTİ

Sağlıkçılar eğitime alındı

Anasayfa   /    Güncel    /    Öğretmenevi çıtayı çok yükseltti

Öğretmenevi çıtayı çok yükseltti

Faaliyete geçtiği günden itibaren Boğazlıyan'a gelen misafirlere ev sahipliği yapmanın yanısıra sosyal ve kültürel alanlara katkısıyla gündemden düşmeyen Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu çıtasını her geçen gün biraz daha yükseltiyor

GÜNCEL      26 Haziran 2018 - 00:26     0

 Öğretmenevi çıtayı çok yükseltti

Faaliyete geçtiği günden itibaren Boğazlıyan'a gelen misafirlere ev sahipliği yapmanın yanısıra sosyal ve kültürel alanlara katkısıyla gündemden düşmeyen Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu çıtasını her geçen gün biraz daha yükseltiyor. 5 yıldızlı otel konforunda hizmet vermenin ötesinde, öğretmen ve memurlara bir çok sosyal faaliyet imkanı sunan Öğretmenevi, bahçesinde oluşturduğu şelale sayesinde ziyaretçi akınına uğruyor.

Boğazlıyan Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu, hizmet ve kalite standardını her geçen gün biraz daha artırıyor.
Kurulduğu günden itibaren Boğazlıyan'ın dışa açılan penceresi olan ve ilçeye gelen öğretmen, memur ve misafirlere en iyi şartlarda en ucuz bir şekilde hizmet sunan Öğretmenevi, yeni ve yenilenen yüzüyle müşteri sayısını da artırıyor.
Faaliyete geçtiği günden itibaren 10 olan yatak sayısını 23'e çıkartan Öğretmenevi Yönetimi, sosyal ve kültürel faaliyetlere de ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyor.
Bünyesinde bulunan 100 kişilik toplantı salonunu ilçenin hizmetine sunan Öğretmenevi Yönetimi, yeni yatırım ve atılımlarla geleceğe emin adımlarla yürüyor.
Konuya ilişkin bilgilerine başvurduğumuz Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Ramazan Yılmaz, en önemli prensiplerinin kurumun saygınlığını artırmak olarak özetledi.
Yılmaz, açıklamasını daha sonra şöyle sürdürdü:
"Öğretmenevi   yönetimi  olarak  en  önemli  prensibimiz  kurumumuzun  saygınlığını artırmaktır. Bu  çerçeve de geçmişte  görev  yapan  idarecilerimizin  kurumumuza  yaptıkları hizmetlerine yenilerini eklemek suretiyle çalışmalarımız devam etmektedir. 
Her şeyden   önce öğretmenevinin adına  yakışır  şekilde  güvenilir,  çalışma  disiplininin hakim olduğu temiz, tertipli, düzenli bir hale gelmesi önemlidir. Hizmette kalite standardının günün şartlarına göre hızlı bir şekilde artması sürekli değişimi ve yeniliği zorunlu kılmaktadır.
Kurumumuzun sahip olduğu şartların  ve  ihtiyaçların  analizleri  değerlendirilmiş, finansal imkanlar  etkin  ve  verimli  kullanılmaya  çalışılmaktadır.  Tüm  öğretmenevi çalışanlarının özverili  çalışmalarının  sonuçları  zaman  içinde müşteri memnuniyeti, verimlilik olarak geriye dönmeye başlamıştır. 
Kurumumuz  23 oda ve 46 yatak kapasitelidir. Milli Eğitim Bakanlığının talimatları doğrultusunda Konaklama hizmeti verilmektedir.
Kurumuzda öğretmen memur ve halkımız her türlü imkanlardan faydalanabilmektedirler.
Kurumumuzda konaklamanın yanı sıra sabah kahvaltısı da verilmektedir.
Ayrıca kahvaltı salonumuzda otelimizde kalmayan kişilere de kahvaltı hizmeti vermektedir
Binanın giriş katında bulunan toplantı salonu bölümünde 100 kişi kapasiteli olup burada da halkımıza söz kahvesi, nişan ve kına gecesi törenleri gibi çeşitli organizasyonlar düzenlenebilmektedir. 
Kurumumuzda yapılan yenilikler 16 oda ve 29 kişilik olan otel kapasitesi 23 oda ve 46 kişilik yatak kapasitesine çıkarılmıştır. Bir odamız aile odasıdır Kurumumuzda hizmet veren otel odalarımızın hepsinde televizyon, 24 saat sıcak su ve internet bulunmaktadır
Kurumuzun giriş kısmı değiştirilmiş olup giriş kısmının tavanları gergi tavan yapıldı. Işıklandırma yapıldı Zemin fayansları değiştirilerek  modern bir görünüme kavuşturuldu 
Kahvaltı salonu yapılarak daha temiz ve modern bir görünüm kazanmıştır..
Giriş katında bulunan lokal bölümünü aşağı bahçeye yeni bir lokal yaptırılmış olup  çay bahçesi kısmında yeni düzenlemeler yapılmıştır. Bahçeye şelale yaptırılmış olup masa ve sandalyeler yenilenerek ,ışıklandırma ve kamelyalar yapılmıştır.      
Ailemizle ve çocuklarımızla rahatça gelip oturabileceğimiz eğlenebileceğimiz bir mekan haline getirilmiş olup siz sevgili halkımızın hizmetine sunulmuştur."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ