SIRÇALI YEŞİLE BÜRÜNÜYOR

Okuduğunuz haber
‘MAHALLE BİZİM, GENÇLİK BİZİM’

AKSOY’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Anasayfa   /    Güncel    /    ‘MAHALLE BİZİM, GENÇLİK BİZİM’

‘MAHALLE BİZİM, GENÇLİK BİZİM’

AK Parti Boğazlıyan Gençlik Kolları, Mevlana Mahallesi’nde gençlerle buluştu

GÜNCEL      11 Kasim 2021 - 02:35     0

‘MAHALLE BİZİM, GENÇLİK BİZİM’

AK Parti Boğazlıyan Gençlik Kolları Başkanlığı’nca, Mevlana Mahallesi’nde düzenlenen “Mahalle Bizim, Gençlik Bizim” programında buluşan gençler, “Siyaset Gençleşiyor, Türkiye Güçleniyor” mesajı verdi. Toplantıda konuşan Gençlik Kolları Başkanı Tolga Altunpolat, “Gençlerin fikirlerini ortaya koyması için bir araya geldiklerini söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Boğazlıyan Gençlik Kolları Başkanı Tolga Altunpolat, “Mahalle Bizim, Gençlik Bizim” programı çerçevesinde gençlerle buluştu.
İlçe Başkanı Osman Düğenci, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülten Ulusoy’un da iştirak ettiği toplantıda, konuşan Başkan Düğenci, “AK PARTİ, bir GENÇLİK hareketidir” dedi.
Gençlerin fikirlerini ortaya koyması için bir araya geldiklerini belirten Osman Düğenci, tecrübelerini aktardı, gençleri dinleyerek; "Gençlerimizin bir harfle tarif edilmesini kabul etmiyoruz. Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; milli iradenin ve Türkiye’nin geleceği gençlerimizdir, “Gençlerimize Güveniyoruz” şeklinde konuştu.
İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tolga Altunpolat da, gençlerin fikirlerini ortaya koyması için bir araya geldiklerini söyleyerek, AK Parti'nin de fikirlerle büyüdüğünü belirtti.
Altunpolat, 2023 seçimlerine hazır olduklarını, "Mahalle Bizim Gençlik Bizim" sloganıyla yeni nesil temsilcilerine ulaşmayı hedeflediklerini kaydetti.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ