ESNAF KOOPERATİF’E SIĞMADI

Okuduğunuz haber
BOĞAZLIYAN COŞAR’LA ŞAHLANDI

HAYALİ GERÇEK OLDU

Anasayfa   /    Güncel    /    BOĞAZLIYAN COŞAR’LA ŞAHLANDI

BOĞAZLIYAN COŞAR’LA ŞAHLANDI

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın ortaya koymuş olduğu 3 yıllık başarı hikayesi, ilçeyi adeta şahlandırdı. Boğazlıyan’ın yüz yıllık hayalini gerçekle buluşturmanın yanında; ekonomik yatırımlar, oluşturulan istihdam başta olmak üzere; eğitim, sağlık, kültür, sanat, spor ve daha bir çok alanda ilkleri yaşatarak Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay’ın övgülerine mazhar olan Başkan Coşar’ın başarısı, Boğazlıyan’ı “Rol Model” yaptı.

GÜNCEL      29 Aralik 2022 - 01:11     0

BOĞAZLIYAN COŞAR’LA ŞAHLANDI

3 yıllık Belediye Başkanlığı sürecinde Boğazlıyan’a yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarla ilçeyi adeta şaha kaldıran Başkan Coşar, ilçenin adeta kaderini değiştirdi.
Rutin belediyecilik hizmetlerinin sınırlarını aşarak, Boğazlıyan’ın gelişip büyümesi noktasında kolları sıvayan ve bilgi, birikim, tecrübe ve enerjisini bu yönde harcayan Başkan Coşar, Türkiye’de rekor sayılacak düzeyde kuruluşunu gerçekleştirdiği Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi ile Türkiye’nin dikkatlerini üzerine çekti.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay Beyefendi’nin söylemiyle Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluş aşamasında muhteşem bir sınav veren Başkan Gökhan Coşar Boğazlıyan’ı, Türkiye’deki yatırımcıların ilgi odağı haline getirdi.
Kısa sürede birinci etabı dolduran ve genişleme çalışmasında sona gelen Belediye Başkanı Coşar’ın, “İhlas, samimiyet ve gayretli” çalışmalarının artarak devam etmesi, Boğazlıyan ayrıcalıklı ilçe haline getirdi.
2023 yılında binlerce istihdamın oluşacağı, inşaat, otel, servis araçları, nakliye, lokanta gibi onlarca sektörün gelişimine ivme kazandıracak yatırımlar için bir bir temellerin atılacak olması, Boğazlıyan’ın yüzyılı olarak değerlendiriliyor.
Arıtma Tesisi, Şehir Terminali, Sinema Salonu, Kültür Merkezi, Kreş, Taziye evi, İş Merkezleri, Şehir içi Ulaşım, Kütüphane başta olmak üzere onlarca hizmet yatırımla buluşturan Başkan Coşar, sosyal ve kültürel etkinlikler, çevre düzenlemeleri, yol kaldırım, ağaçlandırma, gibi onlarca alanda çalışmalar yürüterek ilçeyi cazibe merkezi haline getirdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ