Şehit ve Gazilere Saygı Konferansı

Okuduğunuz haber
YATIRIMLAR KONUŞULDU

FETÖ operasyonlarına devam

Anasayfa   /    Güncel    /    Yatırımlar konuşuldu

Yatırımlar konuşuldu

2018 yılı 1. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Yardımcısı Adem Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi.

GÜNCEL      05 Nisan 2018 - 22:46     0

Yatırımlar konuşuldu

2018 yılı 1. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Yardımcısı Adem Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi.
İl Özel İdaresi Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıda devam eden yatırımlar hakkında bilgiler veren Vali Yardımcısı Yılmaz, kentin birçok bölgesinde yatırımların devam ettiğini, Yozgat'ta gözle görünür bir değişimin yaşandığını söyledi.
Yozgat'a genel bütçe yatırımı olarak 2018 yılının birinci dönem sonu itibariyle 6 milyar 700 milyon lira proje bedelli toplam 271 projenin bulunduğunu ifade eden Yılmaz, şu bilgileri verdi;
''Yıl ödeneği 760 milyon lira. 2018 yılının ilk üç aylık diliminde 106 milyon lira harcama yapıldı ve nakdi gerçekleşme oranı yüzde 14. Tabi ki bu nakdi gerçekleşmenin fiziki gerçekleşmesi de önemli. Bu fiziki gerçekleşmelerin de bir an önce yapılması, icraata geçmesi lazım. Bu 271 projeden 22 tanesi tamamlanmış, 181 proje ise devam ediyor. 34 proje ihale aşamasında olup 34 projeye ise henüz başlanılmamıştır. Mahalli idareler noktasında ise 374 milyon lira proje bedelli 113 adet projemiz mevcut. Yıl ödeneği 320 milyon lira. 2018 yılı ilk üç aylık diliminde 15.5 milyon lira harcama yapıldı ve nakdi gerçekleme oranı yüzde 5. Bu 113 projeden 7’si tamamlandı, 72 projede ise çalışmalar devam ediyor. 21 proje ihale aşamasında ve 13 proje ise henüz başlanılmadı.”
Toplantıda daha sonra yatırımcı kurum ve kuruluş müdürleri, 2018 yılı 1’inci dönem sonu itibariyle yatırımları hakkında bilgiler sundu.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ