Şehitler nurlanmış, Gaziler onurlanmıştır

Okuduğunuz haber
TOKAT VALİSİNE ZİYARET

Başer’den Almanya’ya teşekkür ziyareti

Anasayfa   /    Güncel    /    Tokat valisine ziyaret

Tokat valisine ziyaret

Kayseri pancar Kooperatif yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay Tokat Valisi Ömer Toraman’ı ziyaret ederek Turhal Şeker Fabrikası 85 nci Kampanya dönemi çalışmaları hakkında bilgilendirdi.

GÜNCEL      19 Eylül 2018 - 23:13     0

Tokat valisine ziyaret

Kayseri pancar Kooperatif yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay Tokat Valisi Ömer Toraman’ı ziyaret ederek Turhal Şeker Fabrikası 85 nci Kampanya dönemi çalışmaları hakkında bilgilendirdi.
Başkan Akay’ın Tokat Valisini ziyarete Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu üyelerinden Avni Hokkaömeroğlu ve Turhal Şeker Fabrikası Müdürü Hulusi Yüksel de iştirak ettiler.
Tokat Valilik çıkışında gazetecilerin sorularını cevaplandıran Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay;  Sayın Valimizi ziyaret ederek  Turhal Şeker Fabrikası kampanya hazırlıklarımız İle ilgili bilgiler arz ettik .
Hazırlık esnasında nasıl bir süreç yaşadığımızı İfade ettik.
bu bölgenin en üst düzey mülki Amiri olarak Sayın Valimize çalışmalar hakkında bilgi arz edilmesinin  önemli olduğu inancıyla bu ziyareti gerçekleştirdik. Kendilerine teşekkür ediyorum şükranlarımı ifade ediyorum  dedi.
Başkan Akay sözlerini şöyle sürdürdü¸  Ziyaret esnasında gördüm ki Sayın valimiz de olaya  çok ilgili çok alakalı. çalışmaları yakinen takip ediyor ve olumlu gelişmelerden  mutlu olduğunu da ifade ediyor,
Biz Kayseri şeker Fabrikası bir Çiftçi kuruluşu olarak Turhal şeker fabrikasını inşallah en başarlı bir şekilde çalıştırma azim ve kararlılığı içerisindeyiz.
Bu anlayış içerisinde Tokat Turhal bölgesindeki yerel yöneticiler, mülki amirler, siyasetçiler, Sivil toplum kuruluşları, vatandaşlarız, esnafımız ve  çiftçimizin hep birlikte  desteğiyle. Burada başarılı bir üretim dönemi yaşayacağımızı Ümit ediyoruz.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ