137 kişiye 378 bin 988 Lira ceza kesildi

Okuduğunuz haber
ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

Yozgat Valiliği’nden yeni karar

Anasayfa   /    Güncel    /    ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer’in oğlu Aykut Burak Başer, hayatını Şeyma Bilgin ile birleştirdi.

GÜNCEL      07 Aralik 2020 - 23:26     0

 ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

Korona virüs salgını nedeniyle maske ve mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirilen düğün merasimi sade bir törenle gerçekleştirildi.
AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer’in oğlu Aykut Burak Başer, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin kardeşi Şeyma Bilgin ile hayatını birleştirdi. Düğün, siyaset, bürokrasi ve iş dünyasını buluşturdu.
TBMM BAŞKANI 
ŞENTOP’TA KATILDI
AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer’in oğlu Aykut Burak Başer, hayatını Şeyma Bilgin ile birleştirdi. Korona virüs salgını nedeniyle maske ve mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirilen düğün merasimi sade bir törenle gerçekleştirildi.
Genç çiftlerin mutluluk denizine yelken açtıkları düğün merasiminde siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından yoğun katılım oldu.
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer’in oğlu Aykut Burak Başer ile Şeyma Bilgin çiftinin nikah törenine katıldı.
Cuma namazını Yozgat Çapanoğlu Büyük Camiinde kılan Şentop, daha sonra Yozgat Valisi Ziya Polat’ı ziyaret etti.
Şentop daha sonra korona virüs tedbirleri altında bir alış veriş ve kültür merkezi salonunda AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer’in oğlu Aykut Burak Başer ve Şeyma Bilgin çiftinin nikah törenine katıldı.
Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse’nin kıydığı nikah töreninde Başer ve Bilgin çiftinin şahitliğini Şentop’un yanı sıra Yozgat Valisi Ziya Polat, Sivas Valisi Salih Ayhan, AK Parti Yozgat Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, Ankara Milletvekili Hacı Turan, Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, TBMM İdari Amiri Mustafa Açıkgöz, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı Mehmet Altay yaptı.
Nikah töreninin ardından Şentop, çifte mutluluk dileyerek aile cüzdanını, gelin Şeyma Başer’e verdi.
SONSUZ TEŞEKKÜRLER
AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer’de düğünü katılanlara teşekkür etti. Başer, “Biricik evlatlarımız Aykut Burak ile Şeyma’nın nikahını TBMM Başkanımız Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop ve kıymetli davetlilerimizin şahitliğinde dün gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız Sayın başta olmak üzere nikah törenimize katılım sağlayan, arayan, mesaj gönderen gönül dostlarıımıza Başer ve Bilgin ailesi adına teşekkür ediyorum. Rabbim cümle evlatlarımıza iki cihan saadeti versin” dedi.
Boğazlıyan Haber Gazetesi olarak Başer ve Bilgin aileleri tebrik eder, genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileriz.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ