TEŞEKKÜRLER BAŞER’E

Okuduğunuz haber
COŞAR’DAN SANAYİ ÇIKARMASI

ÇİÇEKÇİLER 8 MART’A HAZIR

Anasayfa   /    Güncel    /    COŞAR’DAN SANAYİ ÇIKARMASI

COŞAR’DAN SANAYİ ÇIKARMASI

Kurulduğu günden itibaren ihmal edilen, yağmur, çamur, kar demeden bölge insanına her türlü sıkıntılarına rağmen hizmet vermeye çalışan sanayi esnafının imdadına Belediye Başkanı Gökhan Coşar yetişti. Önceki gün sanayi esnafı ile bir araya gelen Başkan Coşar, Nisan ayında sanayide hummalı bir çalışma başlatacaklarını ve sanayinin altyapısını komplike tamamlayacaklarını, yol başta olmak üzere ön saha betonlarına varıncaya kadar yenileneceği müjdesini verdi. 

GÜNCEL      05 Mart 2020 - 00:39     1

COŞAR’DAN SANAYİ ÇIKARMASI

Boğazlıyan’ın dinamiklerinden sanayi bölgesi, altyapı başta olmak üzere yol, ön saha sorunlarından kurtuluyor.
MÜJDEYİ BAŞKAN COŞAR VERDİ
Kurulduğu günden itibaren yerel yöneticiler tarafından ihmal edilen, altyapısı başta olmak üzere yolu ve ön sahası sorunlarının çözülmemesi sebebiyle sürekli kan kaybeden Boğazlıyan Sanayi esnafının yüzü bu kez Belediye Başkanı Gökhan Coşar sayesinde gülecek.
Önceki gün sanayiye giden ve esnafla bir araya gelen Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “Esnafımızın mağduriyetlerini biliyoruz, çözümü için buradayız” dedi.
Sanayi esnafının ilçenin kalkınmasında, istihdamında önemli bir role sahip olduğunu söyleyen Başkan Coşar, “Bir ilin, ilçenin sanayisi ne kadar gelişmişse bulundukları yer de o kadar gelişmiştir. Esnafımızın daha iyi şartlarda hizmet sunabilmeleri, müşterilerin daha sağlıklı bir şekilde sanayiye gelmeleri için Belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. 
Kalkınmanın temeli sanayidir, sanayi esnafıdır. En ufak araç arızalarında dahi Kayseri’ye giden vatandaşlarımız bugün maharetli ustalarımız sayesinde ilçenin ihtiyacına cevap verebilecek konumdadırlar.
İnşallah, sanayimizin altyapısı başta olmak üzere, yol ve ön saha betonlarını bu sene içerisinde tamamlayacağız. Bilindiği üzere sanayimize yapılacak parke taş için ihaleye çıktık. En kısa sürede neticelendirecek ve ilk kazmayı vuracağız” dedi.
ESNAFTAN COŞAR’A TEŞEKKÜR
Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın müjdeleriyle mutlu olan sanayi esnafı, “Allah sizden razı olsun Başkanım. Bizler yıllardır mağdur durumda kaldık. Ne yolumuz ne de altyapımız ve ön sahamız yapıldı. 
Bizler de işlerimizi büyütelim, geliştirelim istiyoruz. Ancak tek taştan duvar olmuyor. Harabe görünümündeki sanayimiz inşallah yapılacak yatırımlarla yeniden eski vizyonuna ve misyonuna kavuşacak.
Bizleri düşündüğünüz, mağduriyetimizi gidereceğinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Allah sizden razı olsun” diye konuştular.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Selim
Hadi hayırlısı olsun. Yapılsın görelim
4 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ