Gazipaşa kaderine terk!

Okuduğunuz haber
ZİRAAT’LE GÜÇ BİRLİĞİ

İyi ki Şeker var

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Ziraat’le güç birliği

Ziraat’le güç birliği

Ustaoğlu İnşaat, Ziraat Bankası ile yaptığı sözleşmeyle müşterilerini 0,98 faiz oranıyla ev sahibi yapacak.

EKONOMİ      20 Aralik 2018 - 21:56     0

Ziraat’le güç birliği

Boğazlıyan’da inşaat sektörünün öncü ve lider firmalarından Ustaoğlu İnşaat, Ziraat Bankası’yla yüzde 0,98 oranında düşük faizli kredi sözleşmesini imzaladı. İlçede bir ilk olan ve Banka’nın prestijli projelere sağladığı imkanlardan istifade eden Ustaoğlu İnşaat sahibi Köksal Ustaoğlu, “Bankamız ile yapmış olduğumuz sözleşme hem firmamız hem de müşterilerimiz için önemli adım. Böylesi bir imkanı sağlayan Hükümetimize ve Ziraat Bankamıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Yapmış olduğu binalarla ilçenin vizyonunu değiştiren, konutlardaki standartları yükselten ve kaliteden hiçbir zaman taviz vermeyen Ustaoğlu İnşaat, Ziraat Bankası ile yaptığı sözleşmeyle müşterilerini imtiyazlı hale getirdi.
Konut kredilerini yüzde 0,98 seviyelerine çeken ve prestijli projelere imkan sağlayan Ziraat Bankası, Boğazlıyan’da Ustaoğlu İnşaat firmasıyla sözleşme imzaladı.
Banka ile aktif şekilde kredili çalışan Ustaoğlu İnşaat Sahibi Köksal Ustaoğlu, Ziraat Bankası’nın kendilerine böylesi bir imkanı sağlamasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hem Hükümet’e, hem de Ziraat Bankası’na teşekkür etti.
Banka’nın krediyi düşürmesinin sektör için sevindirici bir gelişme olduğunu söyleyen Ustaoğlu, kendilerinden konut alacak müşterilerinin yapılan sözleşme sonrasında yüzde 0,98’le ev sahibi olacaklarını belirtti.
120 aya varan vade seçenekleriyle 500 bin TL'ye kadar konut kredisinin Ustaoğlu İnşaat’la kullanılabileceğini anımsatan Ustaoğlu, “Bankaların konut kredi faiz oranını psikolojik sınır olan yüzde 1'in altına çekmesi hem ekonomimizin hem de sektörümüzün canlanması açısından önemli bir adımdır. Konut üreticileri olarak bizler bir süredir kendi yaptığımız kampanyalarla özveride bulunarak vatandaşlarımıza konut alımında kolaylık sağlamaya çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de, sektör oyuncuları ve bankalar hep birlikte hareket ederek aradaki maliyet farkını paylaşılarak faiz oranı 0,98'e çekildi. 
Müşterilerimize ve Boğazlıyan’ımıza hayırlı uğurlu olsun diyor, Ziraat Bankası Müdürümüz Ahmet Aksoy Bey’e de teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ