İstinat duvarı çöktü, 11 araç hasar gördü

Okuduğunuz haber
YOZGAT VE TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

YOZGAT’IN MECLİS KARNESİ

Anasayfa   /    Güncel    /    Yozgat ve Türkiye için çalışacağız

Yozgat ve Türkiye için çalışacağız

AK Parti Milletvekili Aday adayı Hasan Kandemir, temayül yoklaması sonrasında yoğun tempo ile ziyaretlerine devam ediyor.

GÜNCEL      28 Mart 2023 - 01:14     0

Yozgat ve Türkiye için çalışacağız

AK Parti Yozgat Milletvekili Aday adayı Hasan Kandemir, Yozgat’ın vefası ve Erdoğan sevgisi her seçimde kendisini katlayarak gösterdiğini belirterek, 14 Mayıs’ta da bu desteği fazlasıyla görüleceğini söyledi.
AK Parti Milletvekili Aday adayı Hasan Kandemir, temayül yoklaması sonrasında yoğun tempo ile ziyaretlerine devam ediyor. 14 Mayıs’ta yapılacak 28’inci dönem milletvekilliği genel seçimleri için yoğun çalışmalarını sürdüren Kandemir, belediye başkanları, il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. 14 Mayıs seçimlerinin önemine değinen Kandemir, 14 Mayıs’ın normal bir seçim tarihinden ziyade ülkenin ve milletin müşterek geleceğine hizmet edecek olan devasa projelerin de tarihi olduğunu ifade etti. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 21 yıldan bu yana siyaset mühendisliği rafa kaldırıldığını ve millet iradesi üstün tutulduğunun altını çizen Kandemir, saha çalışmalarında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve AK Parti’ye olan teveccühü gördüklerini dile getirdi.
Milletvekili Aday Adayı Kandemir "AK Parti Türkiye’nin vizyon partisidir. Türkiye Yüzyılı kavramı; 21 yıllık tarihi hizmetlerle dolu olan AK Partimizin gelecek vizyonudur. Bu vizyon öyle bir vizyon ki; bizdeki muhalefetin bir yüzyıl daha geçse hayata geçiremeyeceği kadar geniş ufuk isteyen bir meseledir. Memleket meselesidir. 14 Mayıs zaferinden sonra kazanan hem ülkemiz hem de aziz milletimiz olacaktır" dedi.
Türkiye Yüzyılına ilk adım atımın bu yılda millet olarak önemli bir kararın eşiğine girildiğinin altını çizen Kandemir. Millete hizmet yolunda 21 yıldır hizmet eden Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte bu yolda yürümeye devam edeceklerini vurguladı.
Kandemir, "Yozgat’ımıza ve milletimize Ak Parti çatısı altında hizmet etmekten onur duyacağım. Sizler ve bizlerin gayreti ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı seçtireceğiz ve Yozgat’ta Cumhur ittifakı olarak dört sıfır yapacağız. Türkiye Yüzyılı için Eski/yeni teşkilat mensupları demeden tecrübelerinden yararlanarak AK Parti için Allah’ın izni ve iradesi ile fedakârca çalışacağız, Ak Partinin bayrağını Yozgat’ta göndere çekeceğiz. Dalgalanan şanlı bayrağımız altında yine tüm vatandaşlarımızla birlik olacağız. Ötekileştirmeye, dışlamaya, insanlığa sığmayan üsluplara “hoşçakal” diyeceğiz. Kardeşiniz olarak; tüm hemşerilerime umut, genç arkadaşlarıma örnek olacak, siyasetin hep gördükleri gibi olmadığını anlatacağım.  Türkiye Yüzyılında üreten, satan ve kazanan Yozgat ve Türkiye için çalışacağız. Kendimiz için değil Yozgat ve Türkiye için çalışacağız” ifadelerini kullandı.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ