ADLİYE’DEN ANLAMLI TURNUVA

Okuduğunuz haber
YOZGAT’TA KAMU KURUM MİSAFİRHANELER ÖĞRENCİLERE AÇILDI

Eski hükümlü kendi işini kurdu

Anasayfa   /    Güncel    /    Yozgat’ta kamu kurum misafirhaneler öğrencilere açıldı

Yozgat’ta kamu kurum misafirhaneler öğrencilere açıldı

Yozgat Valisi Ziya Polat, ilgili kamu kurum müdürleri ile yaptığı toplantı sonrası il genelinde kamu kurumlarına ait misafirhanelerin, yurt bulamayan öğrencilere açıldığını duyurdu.

GÜNCEL      27 Eylül 2021 - 23:40     0

Yozgat’ta kamu kurum misafirhaneler öğrencilere açıldı

Yozgat Valililiği sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Gençlik ve Spor  Bakanlığı Kredi Yurtlar Kurumuna müracaat eden öğrencilerin yerleştirme işlemlerinin devam ettiği belirtildi
Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Geçici barınma sorunu yaşayabilecek gençler için Valiliğimiz koordinesinde kaymakamlıklarımız, belediyemiz ve üniversitemiz ile işbirliği halinde, kamu kurumlarımıza ait misafirhanelerde misafir etmeye hazırız. Konaklama sorunu yaşayan öğrencilerimiz Valiliğimiz Açıkkapı Müdürlüğüne ait 0354 212 49 08 – 212 22 07- 212 43 37 numaralı telefonları arayabilir.”

 

Etiketler

#Yozgat

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ