DELEGELER “YENİDEN DÜĞENCİ” DEDİ

Okuduğunuz haber
YOZGAT’A HİZMET SEVDALISI

Boğazlıyan İcra Müdürlüğü

Anasayfa   /    Güncel    /    YOZGAT’A HİZMET SEVDALISI

YOZGAT’A HİZMET SEVDALISI

AK Parti Yozgat Milletvekili Av. Yusuf Başer, çalışmaya, üretmeye ve yeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor 

GÜNCEL      12 Ekim 2020 - 23:10     0

YOZGAT’A HİZMET SEVDALISI

Adalet ve Kalkınma Partisi Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Yozgat’a hizmet etmeye, üretmeye, İl’in dört bir yanına hizmet götürmeye devam ediyor. “Siyaset gönül işi, sevda işidir” prensibinden ödün vermeyerek yürüttüğü çalışmalarda gönüllerde taht kurmayı başaran Başer, “Sevdanın adı Millet, Başer’in işi hizmet” tezahüratlarına mazhar oluyor.

Milletvekilliği görevi süresince, Yozgat’ta adım atmadık yer, ayak basmadık köy bırakmayan AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Yozgat Merkez ve ilçeleri için üretmeye, yeni hizmetler kavuşturmaya aralıksız devam ediyor.
Ekonomiden kültüre,  eğitimden sağlığa varıncaya kadar her alanda çalışma yürüten Başer, tarıma dayalı ekonomisiyle Türkiye’de söz sahibi olan Yozgat çiftçisinin daha az emek ve giderle daha fazla gelir elde etmesi amacıyla barajlar, göller ve bentlerin sayılarının artması için büyük çaba harcıyor.
BAŞER İNANDI BİKERE
Ekonomik yapısı tarım ve hayvancılığa dayalı Yozgat’ın tarımsal alanda kalkınması için baraj ve göletlerin yapımına önem verdiklerini açıklayan AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, tarımsal çeşitliliği artırmak ve boşa akan suların tarıma kazandırılması maksadıyla Baydiğin ve Akdağmadeni Çalışkan göletlerini tamamladıklarını, İnandık ve Oğulcuk Barajları ile Sarıhamzalı, Bahadın, Erkekli, Gevrek, Bahçecik ve Eymir göletlerinin yapımının devam ettiğini vurguladı. 
Bu yatırımların tamamlanarak ekonomiye kazandırılmasıyla Yozgat tarımının çeşitlilik kazanarak büyük gelişme göstereceğini açıklayan Başer, Milllete ne söz verdilerse, verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini belirtti. 
65 yıldır geçmiş iktidarlar döneminde gündeme getirilen ve yapımına bir türlü başlanılmayan İnandık Barajı’nın iktidarları döneminde tamamlanacağını, Yerköy’ü suyla buluşturacaklarını ifade eden Yusuf Başer, “Baraj tamamladığında Yerköy ve civarındaki tarım alanları sulanıp, üründe çeşitliliğin artarak daha fazla ve kaliteli ürünler alınacak. Barajdan salınacak 31,10 milyon metreküp su ile Belkavak, Göçerli, Buruncuk, Arifeoğlu, Süleymanlı ve Sekili’nin bir kısım tarım arazilerinin de içinde bulunduğu toplam 28 bin 750 dekar tarım arazisi sulanacaktır” dedi.
“SİYASET GÖNÜL İŞİ, SEVDA İŞİDİR”
AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, il genelinde devam eden gölet ve barajların tamamlanması ile bazı bölgelerde sulu tarıma geçileceğini belirterek “Sulu tarımın da üretimi daha da artıracağını söyledi.
Yozgat’ın her alanında devam eden yatırımların tamamlanması noktasında üzerinde duran ve süreci yakından takip eden Milletvekili Yusuf Başer, Sorgun Gevrek Göleti İnşaatında çalışmaların devam ettiğini belirtti.
Yozgat’ın konumu itibariyle tarım ve hayvancılık açısından büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Milletvekili Başer, AK Parti İktidarları döneminde bir damla su kaynağının dahi değerlendirilerek gölete ya da baraja dönüştürüldüğünü ifade etti.
Yozgat’ın iklim bakımından kurak bir iklime sahip olduğunu belirten Başer, “Bu gölet inşaatlarımızın tamamlanması ile birlikte bölgemizde sulu tarım alanları daha da çoğalacaktır. Bu da il genelinde hem ürün çeşitliliğinin artırılmasına hem de daha kaliteli ve rekoltesi yüksek ürün elde etmemizi sağlayacaktır. Gevrek göletimizde çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak toprağımız daha da bereketlenecektir. Şuan göletimizde kondüvide su alma yapısı haricinde tüm panoların betonarme imalatları tamamlanmıştır. Ayrıca yaklaşık 50.000 m3 Plinth hendeği kazısı yapılarak 1195 kotuna gelinmiştir” ifadelerini kullandı.
Sorgun Erkekli ve Sarıhamzalı, Bahadın barajlarında incelemelede bulunan Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer,  Sorgun’un içme suyu problemini bitirecek olan Sorgun Bahadın Barajının 2021 yılında biteceği müjdesini verdi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ