Bayrak teslim töreni düzenlendi

Okuduğunuz haber
YILDIZ: KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK

AFAD farkındalık eğitimi verecek

Anasayfa   /    Güncel    /    Yıldız: Kapımız sonuna kadar açık

Yıldız: Kapımız sonuna kadar açık

Yozgat Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Taner Yıldız Öz Bozkurtlar Tekstil firması tarafından Boğazlıyan’a yapılan tekstil atölyesinde çalışacak personellerle toplantı yaptı.

GÜNCEL      03 Mart 2021 - 22:57     0

Yıldız: Kapımız sonuna kadar açık

 Firma yetkilileri ve çalışanlarla bir araya gelen ve mevcut işbirliğinin öneminden bahseden Yıldız, “İŞKUR’un sunmuş olduğu İşbaşı Eğitim Programı ve MEGİP ile işgücüne destek oluyoruz. Hem işverenimize hem de iş arayana destek olmaya devam edeceğiz. Kapılarımız sonuna kadar açık” diye konuştu.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında maske, mesafe ve temizlik kurallarının önem arz ettiğine dikkat çeken Yıldız, covid-19 tehlikesinin devam ettiğini ve belirtilen kurallara uyulması uyarısında bulundu.
Pandemi süreci boyunca sosyal yardımlar, sosyal hizmet tedbirleri ile birlikte istihdamın korunması adına çalışma hayatına yönelik çok büyük tedbirler alındığını aktaran Yıldız, “Kısa Çalışma Ödeneği, Nakdi Ücret, İşsizlik Ödemelerini süratle uygulamaya sokarak, çalışanlara ücretsiz izin dönemlerinde destek sağladık” dedi.
Daha sonra Gazetemiz Haber Merkezi’ni ziyaret eden İl Müdürü Taner Yıldız, Gazetemiz sahiplerinden Mustafa Doğan ve Yazıişleri Müdürümüz Gökhan Doğan’la bir süre sohbet ettikten sonra ilçemizden ayrıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ