CHP’de süreç başladı

Okuduğunuz haber
YERKÖY’E YAKIŞIR

Şefkatli belediye

Anasayfa   /    Güncel    /    Yerköy’e yakışır

Yerköy’e yakışır

Yerköy’e 4 bin metrekarelik terminal yapılacak

GÜNCEL      08 Ekim 2018 - 22:54     0

Yerköy’e yakışır

Yerköy Belediyesi tarafından Shell Mevkisi Yerköy- Ankara Karayolu yakınına yapılması planlanan şehirlerarası otobüs terminalinin yapımına başlandı.
Shell Mevkisinde 100. Yıl Mahallesine 4 Bin Metrekare alan üzerine yapılacak ve bu yıl içerisinde hizmete açılacak olan Otobüs Terminalinin Bin metrekaresi kapalı alan olacak.
Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, yaptığı açıklamada, fiziki ve genel durumu bakımından Yerköy’e yakışır bir terminali şehre kazandıracaklarını belirtti.
Yerköy Terminalinin ihtiyaca cevap veremeyecek duruma geldiğini bu nedenle yeni bir terminale ihtiyaç duyulmasından dolayı böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.
Başkanlık dönemi içerisinde verdikleri bütün sözleri bir bir yerine getirdiklerini vurgulayan Başkan Ağaoğlu, “İlçemizde iki dönemdir başkanlık görevini layıkı ile yerine getirmeye çalışıyoruz. Görevde bulunduğumuz süre içerisinde ve seçimlerde vaat ettiğimiz projeleri bir bir hayata geçirdik.  Belediyelerin asli görevleri arasında yer alan altyapı ve üst yapı sorununu çözdük. Yol ve kaldırım çalışmalarımızı büyük ölçüde tamamladık. Vatandaşlarımızın rahat huzur içinde yaşamaları için şehrimizi örnek bir kent haline getirmenin gayreti içindeyiz.”dedi.
Şel Mevki 100. Yıl Mahallesine yapılacak olan ve yapım çalışmalarına başlanılan terminalin en kısa sürede bitirileceğini belirten Ağaoğlu, “Terminalimiz bu yıl içerisinde tamamlanarak hizmete açılacaktır. Şehirlerarası bağlantı yol olan Yerköy- Ankara Karayoluna yapılıyor olması bu bölgemizi daha da hareketlendirecektir. Terminalimiz içerisinde bütün sosyal donatıların yanı sıra şehrimize özgü ürünlerde bulunacaktır.” diye konuştu.
KADIN SANAT VE GİRİŞİM MERKEZİ KADINLARIMIZIN HİZMETİNDE OLACAK
İlçede kadınlara yönelik Kadın Sanat ve Girişim Merkezi’nin yapımına da başlanıldığını vurgulayan Başkan Ağaoğlu, “Kadın Sanat Merkezini de Kaymakamlığımızın yakınındaki 15 dekar alan üzerinde yapmayı planlıyoruz. Burası da bu yıl içerisinde tamamlamış olacağız. Kadınlara yönelik son derece modern bir merkeze ilçemiz kavuşmuş olacak. Yerköy’de kadınların arkadaşları ile ya da ailesi ile gidip sohbet edecekleri dinlenebilecekleri mekan sayısı çok azdı. Özellikle kadınlara yönelik olması projenin önemini daha da artıyor. İnanıyorum ki bu projelerin tamamlanması ile Yerköy’ümüz daha güzel bir görünüme kavuşacaktır. Bu vesile her iki projemizin de şimdiden ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ