AYDIN HASTANE’Yİ ZİYARET ETTİ

Okuduğunuz haber
YEREL BASIN ÜLKENİN KALBİDİR!

KÖFTE BAHANE, BULUŞMA ŞAHANE

Anasayfa   /    Güncel    /    YEREL BASIN ÜLKENİN KALBİDİR!

YEREL BASIN ÜLKENİN KALBİDİR!

Boğazlıyan Kaymakamı Recep Aydın, Gazetemiz Haber Merkezi’ni ziyaret etti.

GÜNCEL      07 Aralik 2021 - 00:25     0

YEREL BASIN ÜLKENİN KALBİDİR!

Boğazlıyan Kaymakamı Recep Aydın, Boğazlıyan’ın merkez, köy ve kasabalarında hiçbir sorunu olmayan, eğitimde, sağlıkta ulaşımda sorunsuz bir Boğazlıyan’ın hedefi doğrultusunda; “Devletimizin imkanlarını en güzel şekilde kullanarak, en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacağız” dedi.
Boğazlıyan Kaymakamı Recep Aydın, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.
Boğazlıyan’ın dünü, bugünü ve yarını konularının masaya yatırıldığı sohbette Kaymakam Aydın, “Boğazlıyan güzel bir ilçe. Halkı da sıcakkanlı ve saygılı. Burada görev yaptığım için mutluyum.
İlçemiz güzel bir ilçe ve gelişmeye çok müsait bir ilçe. Boğazlıyan için bizlerde görev süremiz içerisinde vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olacağız” dedi.
Gazetemiz haber merkezini ziyaret eden Kaymakam Recep Aydın’ı Gazetemiz sahiplerinden Mustafa Doğan ve Yazı İşleri Müdürü Gökhan Doğan karşıladı. Yaklaşık 3 ay önce Boğazlıyan’da göreve başladığını belirten Kaymakam Aydın, “Burada görev yaptığım için mutluyum. Göreve başladığım andan itibaren sağ olsunlar birçok ziyaret aldım. İlk başta da değerli basın mensuplarımız beni ziyaret etti. Bu nedenle ilk ziyaretimi sizlere gerçekleştirmek istedim” diye konuştu.
Gazetecilik mesleğinin zor bir meslek olduğunu dile getiren Kaymakam Aydın, “Yerel basın ülkenin kalbidir. Yerel basının güçlü olduğu ilçelerin gelişmesi, kalkınması ve kendini tanıtabilmesi daha kolay olur. Ben sizlere başarılar diliyorum. Allah kolaylık versin” temennisinde bulundu.
Basının toplumun adeta gözü ve kulağı olduğunu belirten Kaymakam Aydın, konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü: “Gazeteciler, toplumu aydınlatmakta çok büyük ve aktif rol oynamaktadırlar. Bunun sorumluluğu ve bilincinde hareket edildiği zaman ortaya çok güzel işler çıkıyor. Boğazlıyan merkez, köy ve kasabalarında hiçbir sorunu olmayan, eğitimde, sağlıkta ulaşımda sorunsuz bir Boğazlıyan’ın hedefi doğrultusunda; Devletimizin imkanlarını en güzel şekilde kullanarak, en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacağız.”

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ