GÜÇLÜ KADIN, GÜÇLÜ TÜRKİYE

Okuduğunuz haber
YENİPAZAR YENİDEN İNŞA OLUYOR

TAZİYE EVİ KAZANDIRIYORUZ

Anasayfa   /    Güncel    /    YENİPAZAR YENİDEN İNŞA OLUYOR

YENİPAZAR YENİDEN İNŞA OLUYOR

Yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarla Yenipazar Beldesi’nin çehresini değiştiren, sosyal belediyeciliği ön planda tuttuğu çalışmalarla halkın gönlünde taht kuran Belediye Başkanı Menderes Baran, halkın yaşam kalitesini ve standartını yükseltecek bir çalışmaya daha imza attı. 7’den 70’ine kadar bütün vatandaşların rahatlıkla vakit geçirebilecekleri yaşam alanı, park ve halı sahayı hizmete sunan Başkan Baran, ikinci etap olan düğün salonu ve mescidi de en kısa sürede bitireceklerinin müjdesini verdi. 

GÜNCEL      20 Kasim 2020 - 16:44     0

YENİPAZAR YENİDEN İNŞA OLUYOR

Göreve seçildiği günden itibaren Belde’ye yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarla sık sık gündeme gelen Belediye Başkanı Menderes Baran, bir ilke daha imza atarak hemşerilerinin büyük takdirini topladı.
Belde’nin sorun ve beklentilerini yakinen bilen, Belediye’nin kıt kanaat imkanlarını en verimli ve yerinde kullanarak halkın ihtiyaçlarına cevap veren Başkan Baran, “Güçlü Yenipazar” sloganı ile çıktığı hizmet yarışında yeni hizmetler kazandırmaya devam ediyor.
Yenipazar’ın en büyük ihtiyaçlarından birisi olan ve hemşerilerinin yaşam kalitesi ve standardını yükseltecek proje üzerinde çalışan Baran, Aşağı Sarıkaya Mahallesi’nde park, halı saha ve sosyal alanlarını hizmete soktu.
Mahalle halkının rahatlıkla vakit geçirebilmeleri için üretmeye ve çalışmaya hız kesmeden devam edeceklerini söyleyen Belediye Başkanı Menderes Baran, ''Her şey geleceğimizin teminatı çocuklarımız için.''
Aşağı Sarıkaya mahallemizde çocuklarımızın, gençlerimizin ve kadınlarımızın kısacası 7'den 70'e bütün vatandaşlarımızın rahatlıkla vakit geçirebileceği ''AŞAĞI SARIKAYA SOSYAL YAŞAM ALANI'' projemizin ilk etabı olan ''PARK, HALI SAHA ve SOYUNMA ODALARI'mızı'' bitirmiş bulunuyoruz” dedi.
Projenin ikinci etabı olan düğün salonu ve mescidin de en kısa sürede tamamlanacağının müjdesini veren Başkan Baran, sözlerini şu şekilde sürdürdü:
“Aşağı Sarıkaya Mahallemizin SOSYAL YAŞAM ALANI PROJE'sinin %100'ü en kısa sürede tamamlayıp başta AŞAĞI SARIKAYA'lı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm YENİPAZAR'ımızın hizmetine sunacağız. 
Böylesi güzel ve büyük projede emeği geçen başta çalışma arkadaşlarımız olmak üzere herkese YENİPAZAR'ımız adına teşekkürlerimi sunuyorum.
''DURMADAN, YORULMADAN, ÇALIŞMAYA'' devam” 

Etiketler

#Yenipazar

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ