Budak İnşaat yine zirvede

Okuduğunuz haber
YENİPAZAR GÖLETİ SUYLA TANIŞTI

GÜÇLÜYÜZ, BAŞARACAĞIZ!

Anasayfa   /    Güncel    /    Yenipazar göleti suyla tanıştı

Yenipazar göleti suyla tanıştı

Başkan Menderes Baran, 8 yıl önce yapılan ancak hiç elektrik üretmeyen GES’e yeniden hayat vererek, Yenipazar Göleti’ni suyla doldurdu…

GÜNCEL      09 Nisan 2021 - 16:59     0

Yenipazar göleti suyla tanıştı

Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, bir önceki Belediye Başkanı tarafından 2013 yılında kurulan ancak 8 yıldır elektrik üretmeyen 110 KW’lık güneş enerjisini revize etti. Belde arazisini adeta suya boğan Başkan Baran, bir kez daha hemşehrilerinin büyük takdirini topladı.

Göreve seçildiği günden itibaren tüm mesaisini Belde’yi yeniden imar ve inşa için harcayan Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, bir önceki Belediye Başkanı tarafından 8 yıl önce yapılan ancak bugüne kadar hiç elektrik üretmeyen Güneş Enerji Sistemi’ni faaliyete geçirerek gölete su basmaya başladı.
Belediye’nin kıt kanaat imkanlarını akılcı, kararlı, tutarlı ve adaletli bir şekilde kullanarak, Belde ve belde halkının beklentilerini, taleplerini karşılamak için harcayan Başkan Baran, iki yıl içerisinde büyük değişimler ve gelişimler sağladığı Yenipazar’a hizmet etmeye ve hizmet üretmeye devam ediyor.
Geçmişten gelen yanlışlıkları düzeltmenin yanında bir çok projeye hayatiyet kazandıran ve her halkın gönlünde taht kuran Menderes Baran, 8 yıl önce yapılan ve bugüne kadar hiç elektrik üretmeyen atıl yatırıma yeniden hayat verdi.
Belediye’nin imkanlarının böylesi yatırımlarla israf edildiğini, halkın beklentisinin karşılıksız bırakıldığını anımsatan Başkan Menderes Baran, yıllardır su bekleyen tarım arazilerine yeniden can suyu olmak adına kolları sıvayadı.
Belediye’nin kısıtlı imkanına rağmen geçimini tarımdan kazanan hemşehrilerinin mağduriyetinin giderilmesi adına Güneş Enerji Sistemi’ni yeniden revize ettirerek elektrik üretimini sağladı.
Kuraklığın hüküm sürdüğü, susuzluğun konuşulduğu bir dönemde Güneş Enerji Sistemi’nin Yenipazar Göleti’ne su basmaya başlamasının büyük sevincini ve mutluluğunu yaşayan Belde halkı, “Allah sizden razı olsun. İşte memleket severlik bu. Yıllar önce yapılan ve o günden bugüne elektrik üretmeyen tesisi yeniden hayata geçirerek bizlere can suyu olan Başkanımız sayın Menderes Baran’a ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizler bu iyilikleri asla unutmayacağız. Kuraklık yaşadığımız şu günlerde barajımızın doluyor olması, bizlerin en büyük zenginliğidir. Biz inanıyoruz ki, Başkanımız sayın Menderes Baran ile yapılmayacak iş, aşılmayacak engel kalmayacaktır. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyor, kalbi şükranlarımızı sunuyoruz” dediler.   
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ