KAYMAKAM’DAN SEÇİM TEŞEKKÜRÜ

Okuduğunuz haber
YENİPAZAR’DA BARAN SEVİNCİ

YENİFAKILI’DA BÜYÜK SÜRPRİZ

Anasayfa   /    Siyaset    /    YENİPAZAR’DA BARAN SEVİNCİ

YENİPAZAR’DA BARAN SEVİNCİ

Yenipazar Beldesi işadamlarından Menderes Baran, iki kez rakip olduğu Cem Eser’i bu kez MHP Adaylığı ile aştı. AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olan ve Cem Eser’in yeniden aday gösterilmesi sonrasında MHP’ye giderek buradan aday gösterilen Baran, rakibine 143 fark atarak Yenipazar’ın yeni Belediye Başkanı seçildi.

SİYASET      01 Nisan 2019 - 23:59     0

YENİPAZAR’DA BARAN SEVİNCİ

31 Mart yerel seçimlerinin en heyecanlı yaşandığı beldelerin başında yer alan Yenipazar’da, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkanı Menderes Baran Başkan seçildi.
AK Parti Belediye Başkanı olarak 10 yıldır görev yapan, bu süre zarfında iktidar belediyeciliğinin avantajını Belde’ye hizmet ve yatırım olarak dönüştüren Cem Eser, 3’üncü dönem için hemşerilerinden vize alamadı.
Daha önce AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olarak müracaat yapan ancak AK Parti’nin Cem Eser’i yeniden Belediye Başkan Adayı olarak göstermesi sonrası Milliyetçi Hareket Partisi’nden Aday gösterilen Menderes Baran, kararlı duruşunu sandıkta da gösterdi.
Halkın büyük sevgisini kazanan işadamı Menderes Baran, bin 430 oy’un 759’unu alarak MHP’nin Boğazlıyan’daki tek temsilcisi oldu. Baran’ın Başkan seçilmesi Beldede büyük sevince yol açtı. 


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ