SEKTÖRÜN KALBİ, KAYSERİ ŞEKER’DE ATTI

Okuduğunuz haber
YENİPAZAR’A TOKİ MÜJDESİ

TOKİ’DE ASLAN PAYI BOĞAZLIYAN’A

Anasayfa   /    Güncel    /    YENİPAZAR’A TOKİ MÜJDESİ

YENİPAZAR’A TOKİ MÜJDESİ

Yenipazar Belde Belediye Başkanı Menderes Baran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdeli haberleriyle Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin beldelerine de yapılarak vatandaşlara sunulacağını müjdeledi.

GÜNCEL      15 Eylül 2022 - 00:57     0

YENİPAZAR’A TOKİ MÜJDESİ

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Yenipazar Beldesi’nde 79 adet konut ve 2 adet dükkan yapımının 19 Ekim 2022 tarihinde ihaleye çıkacağını söyleyen Başkan Baran, “Aşağı Sarıkaya, Ömerli, Eğlence ve Yaraş Mahallelerimize, bölgemize ve çevre köylerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Beldedeki konut sıkıntısının giderilmesinde kendilerinin yanında olan ve desteklerini esirgemeyen, başta devlet büyüklerine teşekkürler eden Başkan Menderes Baran, "Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdeli haberleriyle Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi beldemizde de yapılarak vatandaşlarımıza sunulacak. 
Kendi evinin sahibi olmak amacıyla yıllardır birikim yapan ve hayallerinin gerçekleşmesini isteyen vatandaşlarımız için beldemizde TOKİ tarafından 79 adet konut ve 2 adet dükkanın yapımı 19 Ekim 2022 tarihinde ihaleye çıkılarak başlatılacak. 
Vatandaşlarımız uygun taksitlerle kira öder gibi ev sahibi olabilecekler. Özellikle son yıllarda konut fiyatlarındaki ve kiralardaki azami derecede yaşanan artış ile birlikte vatandaşlarımızın ev alma hayalide suya düşmüştü. Ankara'ya yaptığımız ziyaretlerde 79 adet konut yapımına Allah'ın izni ile başlanacaktır. Sosyal Konutlarımızdan yararlanacak olan ailelerimize, evlerinde, sağlıkla ve hayırlısı ile oturmalarını şimdiden diliyorum" diye konuştu. 


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ