İLK ZİYARET COŞAR’DAN

Okuduğunuz haber
YAZILITAŞ RAKİPSİZ BAŞKAN

VALİ POLAT YATIRIMLARI İNCELEDİ

Anasayfa   /    Güncel    /    YAZILITAŞ RAKİPSİZ BAŞKAN

YAZILITAŞ RAKİPSİZ BAŞKAN

2 dönemdir başarıyla yürüttüğü Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevinde gönüllerde taht kuran Başkan Sinan Yazılıtaş, 3’üncü döneminde rakipsiz seçildi.

GÜNCEL      17 Ocak 2022 - 23:49     0

 YAZILITAŞ RAKİPSİZ BAŞKAN

Oylamaya katılan üyelerin tamamının oyunu alarak 4 yıl daha yetki alan Başkan Sinan Yazılıtaş, “Bu başarı hepimizin başarısı. Oda olarak esnaf ve sanatkarımızın menfaatlerine uygun çalışmaya devam edeceğiz. Bize güvenerek destek veren tüm esnafa teşekkür ediyorum” dedi.

Hafta sonu gerçekleştirilen Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu’nda seçime rakipsiz giren Başkan Sinan Yazılıtaş üyelerden bir kez daha yetki aldı.
Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen Genel Kurul’a, Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Yozgat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Latif Altın, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nuri Erkoç, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Öcal Öcalan, Ticaret Borsası Başkanı Harun Halıcı başta olmak üzere, STK ve Siyasi Parti temsilcileri, Oda Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri ile çok sayıda esnaf ve sanatkar katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede divan başkanı ve üyelerin seçiminin ardından faaliyet raporu okundu. Kongrede mevcut başkan Sinan Yazılıtaş’ın tek liste halinde girdiği seçimde üyelerin tamamının oylarını alarak yeniden Başkanlığa seçildi.
Seçimin ardından konuşma yapan başkan Yazılıtaş, "Seçimi Boğazlıyan esnaf ve sanatkarı kazandı. Bana destek veren herkese teşekkür ederim. Seçim, bir yarıştı ve yarış bitti. Bundan sonra çalışmalarımıza kaldığı yerden devam edeceğiz " dedi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ