ÖMRÜNÜ HİZMET İÇİN ADAMIŞ BİR NEFER AK PARTİ YOZGAT MİLLETVEKİLİ YUSUF BAŞER

Okuduğunuz haber
YAZGAN BOĞAZLIYAN’A IŞIK OLDU

OSB KABINA SIĞMIYOR

Anasayfa   /    Güncel    /    YAZGAN BOĞAZLIYAN’A IŞIK OLDU

YAZGAN BOĞAZLIYAN’A IŞIK OLDU

Boğazlıyan’da elektrik sektörünün öncü kuruluşlarından Yazgan Mühendislik, Boğazlıyan başta olmak üzere çevre ilçe ve illere daha etkin ve daha seri hizmet verebilmek için konseptini genişletti.

GÜNCEL      27 Eylül 2022 - 00:18     0

 YAZGAN BOĞAZLIYAN’A IŞIK OLDU

 İlçelerde bulunan işyerlerinin merkezini oluşturacak iş merkezi açılışında yüzlerce kişiyi ağırlayan Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Yazgan, “Amacımız hemşehrilerimize daha kısa sürede hizmet vermektir” dedi.

Boğazlıyan’da faaliyete geçirdiği mütevazı işyerinde ilçe ve bölge halkına hizmet etmeyi görev sayan, geçmişten bugüne kalitesini, vizyonunu zirveye taşıyan Yazgan Mühendislik, hemşehrilerine daha etkin, daha çeşitli ve daha hızlı bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor.
Elektrik sektöründe öncü kuruluş olan, güneş enerji sistemi başta olmak üzere halkın aydınlanmasında, “tükettiğin kadar elektriğini kendin üret” sloganıyla başlattığı çalışmalarla çığır açan Yazgan Mühendislik, yenilikte sınır tanımıyor.
Bünyesine kattığı CW Güneş Panelleri Bölge bayiliği ile Yozgat’taki Tarım Fuarı’na katılan ve tüm katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaşan Yazgan Mühendislik, artan taleplere cevap vermek, müşterilere etkin ve seri bir şekilde yardımcı olabilmek için yeni konsept işyerini müşterilerinin hizmeti sundu.
Çarşı Mahallesi, Şevket Hokkaömeroğlu Caddesi Tarım Kredi Market yanında gerçekleştirilen iş merkezi açılışına; Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran başta olmak üzere, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kılıçaslan, Ticaret Borsası Başkanı Harun Halıcı, Belediye Encümenleri Uğur Paşaoğlu ve Faruk Özalp başta olmak üzere STK başkanları, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, iş insanları, dernek başkanları ve Boğazlıyan, Yenifakılı, Sarıkaya, Çandır ve Çayıralan ilçelerinden çok sayıda davetli katıldı.
Adeta çiçek bahçesine dönüştürülen iş merkezi açılışında konuşan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “Yazgan Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Yazgan ve Şirket Müdürü Nihat Yazgan’a ilçeye kazandırdıkları yeni iş merkezinden dolayı teşekkür ederek, bol, bereketli kazançlar diledi.
Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Yazgan, katılımcılara teşekkür ederek, “Sizlere daha etkin ve seri bir şekilde hizmet vermek en büyük mutluluktur. Bundan öncesinde olduğu gibi bundan sonra da hiçbir hemşehrimiz elektrik alanında ihtiyaçlarını yeni merkezimizde bulacaktır. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan siz değerli katılımcılarımız başta olmak üzere, çiçek gönderen, telefon ve telgraf aracılığıyla açılışımızı tebrik eden tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor, en kalbi şükranlarımı sunuyorum” dedi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ