Yurtnaç başkanları topladı

Okuduğunuz haber
YATIRIMLAR HIZ KESMİYOR

Yoğunhisar sele teslim

Anasayfa   /    Güncel    /    Yatırımlar hız kesmiyor

Yatırımlar hız kesmiyor

Kayseri Şeker olarak 2018-2019 Kampanya dönemindeki yatırımlar hakkında açıklama yapan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay; Kayseri Şeker olarak yatırımlarımız hız kesmeden devam etmektedir dedi.

GÜNCEL      04 Eylül 2018 - 22:40     0

Yatırımlar hız kesmiyor

Kayseri Şeker olarak  2018-2019  Kampanya dönemindeki yatırımlar hakkında  açıklama yapan Kayseri Pancar Kooperatifi  Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay; Kayseri Şeker olarak yatırımlarımız hız kesmeden devam etmektedir dedi. 
Kayseri Şeker’in Yeni yatırımlarındaki çalışmaları  Kayseri Pancar Kooperatifi ve Kayseri Şeker Fabrikası yöneticileri hep birlikte incelediler. İncelemeler sonrasında açıklama yapan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay; Öncelikle Şeker sektöründe endüstriyel müşterilerinin ve pazarlama firmalarının taleplerinin big-bag ambalaj  ağırlıklı olması bizi Big-Bag Şeker  deposu yapmaya yönlendirmiştir. Boğazlıyan Şeker Fabrikası Big-Bag Şeker depomuzun kampanya dönemi içerisinde hizmete girmesi için çalışmalar hızla devam etmektedir. Yapımına beş ay önce başlanan Boğazlıyan Şeker Fabrikası Big-Bag şeker depolarında çalışmalar hızla devam ediyor.
Kayseri Şeker tarafından  2018-2019  Kampanya dönemindeki yatırımlarımız kapsamında yer alan ve yaklaşık 10 Milyon TL ye mal olan Boğazlıyan Şeker Fabrikası Big-Bag şeker deposunun 37 bin ton kapasitesi bulunmaktadır. Yapımı devam eden Boğazlıyan Şeker Fabrikası ambalajlama tesisimizin de 12. Kampanya dönemine yetiştirilmeye çalışılmaktadır dedi
Başkan Akay  devam eden diğer yatırımlar hakkında da şunları söyledi; Gemerek Bölgesindeki  1000 Büyükbaş hayvan kapasiteli ve yaklaşık maliyeti Yedi Milyon   TL’ye mal olan    Gebe Düve Tesisimizin inşaatı hızla devam etmekte olup bu tesisimiz de  kısa zaman içerisinde hizmete girecektir.
Ayrıca; Boğazlıyan Şeker Fabrikasına 7 Milyon TL ye mal olan  Arıtma tesisi Anaerobik tank kapasite artırım inşaatı devam etmektedir. 2 Milyon 200 bin TL’ye mal olan  Çandır Bölgesi Tarım Market, Bölge tesisi, Ofis Lojman ve depo inşaatımız hızla devam etmektedir. 8 Milyon TL’ye mal olan ve 20 bin ton kapasiteli Yeşilhisar Bölgesi yatay silo inşaatımız da devam etmektedir. 
Kayseri Şeker Fabrikasında 500 metreküp kapasiteli ve yaklaşık 25 Milyon Liraya mal olan , günde 250 ton kireç üretecek Kireç ocağımız ile 1 Milyon 500 bin TL’ye mal olan 50 ton/Saat kapasiteli  Big-Bag  ambalajlama tesisimizin de  deneme üretimlerine başlanmıştır.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ