Boğazlıyan İcra Müdürlüğü

Okuduğunuz haber
YAMAÇLI ALTIN ÇAĞI’NI YAŞIYOR
Anasayfa   /    Güncel    /    YAMAÇLI ALTIN ÇAĞI’NI YAŞIYOR

YAMAÇLI ALTIN ÇAĞI’NI YAŞIYOR

Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altıntaş, Belde’yi adeta şantiyeye çevirdi

GÜNCEL      14 Ekim 2020 - 23:29     0

YAMAÇLI ALTIN ÇAĞI’NI YAŞIYOR

Boğazlıyan’ın en büyük nüfuslu Beldesi olan Yamaçlı’nın geri kalmışlık kaderi, Belediye Başkanı Şaban Altıntaş’ın göreve seçilmesiyle birlikte tamamen değişti. 1,5 yıl gibi sürede yapmış olduğu çalışmalarla Yamaçlı’yı adeta yeniden inşa eden Başkan Altıntaş, yollardan kaldırıma, okullardan sağlık ocağına, camilerden mezarlığa varıncaya kadar yüzlerce çalışmaya imza atarak Yamaçlı’nın çehresini değiştirdi.

Nüfus ve coğrafi konum olarak Boğazlıyan’ın en büyük beldesi olan Yamaçlı’nın kaderi Belediye Başkanı Şaban Altıntaş’la birlikte değişti.
Geride bıraktığı 1,5 yıllık sürede Yamaçlı’nın gelişmesi ve kalkınması için yüzlerce çalışmaya imza atan, Belde halkının ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayıp gecesini gündüzünü Yamaçlı için harcayan Başkan Altıntaş, Belde’ye Altın Çağı’nı yaşatıyor.
Belediye’nin kıt kanaat imkanlarını tasarruflu bir şekilde kullanarak akılcı yatırımlara harcayan Başkan Şaban Altıntaş, eğitimden sağlığa, kültürden sanata varıncaya kadar tüm ihtiyaç ve beklentilere cevap vererek hemşerilerinin takdirini topluyor.
ALTINTAŞ: YOL MEDENİYETTİR
Yapmış olduğu her hizmette gönül belediyeciliğini ilmek ilmek nakşederek, hemşerilerinin refahını ve yaşam kalitesini yükselten Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altıntaş, Belde’yi şehir hüviyetine kazandırma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 
“Yol medeniyettir” düsturundan hareket ederek, cadde ve sokak yollarını elden geçiren Başkan Altıntaş, arazi yollarını da ihmal etmedi. Yamaçlı halkının tarlasına, bağına ve bahçesine sıkıntısız, zahmetsiz ve biran önce varabilmeleri için Belediye’nin greyderini tahsis ederek tüm arazi yollarını daha kullanışlı hale getiren Belediye Başkanı Şaban Altıntaş, Yamaçlı’nın en büyük sorunu olan ana yollarda hummalı bir çalışma başlattı.
YOLLARA 1,5 MİLYON TL.
Yılların ihmalini barındıran ve adeta köstebek yuvasına dönüşen Sırçalı-Yamaçlı ve Yamaçlı-Yenifakılı yollarına Belediye bütçesinden 1 milyon 500 bin TL. ayıran Başkan Şaban Altıntaş, “Kasabamızın anayollarının sorunlarını çözmek için kollarımızı sıvadık. Toplam uzunluğu 4.5 kilometre uzunluğunda ve 8 metre genişliğinde bulunan Sırçalı – Yamaçlı yolumuzun yapımına başladık ve inşallah en kısa sürede tamamlayacağız” dedi.
Belediye Başkanı Şaban Altıntaş, yürütülen çalışmaları şu şekilde özetledi:
“Vatandaşlarımızın yıllardır muzdarip olduğu ve seçim kampanyamızda da söz verdiğimiz gibi kasabamızın anayollarının sorunları çözmek için Ya Allah Bismillah dedik çalışmalarımıza başladık.
8’lik parke taş ile Sırçalı mevkisine giden gidişli gelişli 4.5 km uzunluğundaki yol çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. 
5.5 kilometre uzunluğunda ve 8 metre genişliğinde bulunan Yenifakılı ilçesi istikametine giden anayolumuzu sıcak asfaltla buluşturduk. Yokuş altı diye tabir edilen ve belde halkımızın sık kullandığı arazi yolunun asfalt çalışmasını tamamladık. 
Okullarımızda kampus bölgesi olarak bilinen alanda bulunan ve büyük tehlike arz eden duvarı tamamen yıkarak güvenli hale getirdik. 300 metreye 2 metre uzunluğunda duvar yaparak yeni bir görünüme kavuşturduk. Belediye hizmet binamızın restorasyonunu yaparak Beldemize yakışır bir görürüme kavuşturduk.
Halkımızın ayağı çamura batmasın, çukura düşmesin diye çalışmaya, üretmeye devam ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde “Yeniden Büyük Yamaçlı” ruhuyla hareket ederek elbirliği ile Beldemizi kalkındırmaya, yeni hizmetler yapmaya devam edeceğiz.
Yol başta olmak üzere Belde’ye kazandırdığımız hizmetlerin yapımında emeği geçen Cumhurbaşkanı Yardımcımız sayın Fuat Oktay’a Çevre ve Şehircilik Bakanımız sayın Murat Kurum’a Ak Parti Yozgat Milletvekili ve Anayasa Komisyon Başkanı sayın Bekir Bozdağ’a, AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı sayın Yusuf Başer’e Ak Parti Yozgat İl Başkanı sayın Çelebi Dursun’a şahsım ve kasabam adına teşekkür eder, kalbi şükranlarımı sunarım” dedi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ