YAZILITAŞ RAKİPSİZ BAŞKAN

Okuduğunuz haber
VALİ POLAT YATIRIMLARI İNCELEDİ

İlk duruşma yapıldı

Anasayfa   /    Güncel    /    VALİ POLAT YATIRIMLARI İNCELEDİ

VALİ POLAT YATIRIMLARI İNCELEDİ

Yozgat Valisi Ziya Polat, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Boğazlıyan’a geldi. İlçe Merkezi’nde yapımı devam eden yeni Emniyet binası, Kütüphane ve Gazipaşa İlkokulu inşaatlarında incelemelerde bulunan Vali Polat, Boğazlıyan Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Kreş ve Gündüz Bakımevi ile kadın girişimcilerin kurmuş olduğu Kooperatifi’ni ziyaret etti.

GÜNCEL      17 Ocak 2022 - 23:50     0

 VALİ POLAT YATIRIMLARI İNCELEDİ

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Boğazlıyan’a gelen Yozgat Valisi Ziya Polat’ın ilk durağı Sırçalı Beldesi oldu.  
Kaymakam Recep Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek ile birlikte "Köyde Okuma Etkinlikleri" kapsamında 6, 7 ve 8. Sınıf öğrencilerinin akademik, sosyal yönlerinin gelişimine yönelik ve Bozok Üniversitesi Öğretim Üyeleri; Prof. Dr. Mustafa Böyükata, Prof. Dr. Hamdi Temel ve Öğr. Gör. Ferhat Oflezer’in katılımı ile Sırçalı Şehit İdris Öztürk İmam Hatip Ortaokulunun girişimleriyle yapılan programa katıldı. Ardından öğrenciler ile bir araya geldi, öğretmenler ile toplantı yaptı ve taleplerini aldı.
Sırçalı Belediye Başkanlığını ziyaret ederek Başkan Ferit Koçyiğit’'ten beldedeki çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Ziya Polat, daha sonra Boğazlıyan’a hareket etti.
İLK ZİYARET BELEDİYE’YE
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar tarafından karşılanan Vali Polat, Başkan Coşar’dan Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi başta olmak üzere çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
İlçe merkezinde yapımı devam eden yeni Emniyet binası, Kütüphane, Gazipaşa İlkokulu, Boğazlıyan Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevini ve kadın girişimcilerin kurmuş olduğu kooperatifi gezerek incelemelerde bulunan Yozgat Valisi Ziya Polat, Boğazlıyan esnaflarına hayırlı işler dileyip sohbet etti, esnafların taleplerini aldı.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ